• Gratis bezorgd en retour
  • Volgende werkdag geleverd
Mijn winkelwagen 0 Afrekenen
0516 42 33 38
ma - vr 8:00 - 17:00
za 8:30 - 12:30

Beoordeeld met een 9.2 2940 beoordelingen

60 dagen bedenktijd

Bij het kopen op afstand heeft u als klant van Datona.nl het recht op een zichttermijn van 60 dagen, na ontvangst van de bestelling. Dit betekent dat u een product zonder opgaaf van reden mag terugsturen. Het product dient wel in de originele verpakking te worden geretourneerd, indien redelijkerwijs mogelijk. Als u een product retour stuurt en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Wij adviseren de verzenddoos en de originele verpakking altijd zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Ook producten die u in de winkel koopt, mag u binnen 60 dagen ruilen.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten en niet voor bedrijven. 

Zichttermijn

Voor bestellingen die u via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Tijdens deze 60 dagen mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in onze fysieke winkel zou kunnen doen. Een heftafel, een momentsleutel of een doppenset e.d. mag bekeken worden en mag in zekere mate in gebruik worden genomen. Zo mag een dop worden gepast op een bout en mag u een heftafel omhoog en omlaag laten zakken. Een momentsleutel mag uit de verpakking worden genomen, maar u mag er niet uw banden mee hebben gewisseld.

Het is meer dan 60 dagen geleden dat ik mijn product bestelde...

Na het verstrijken van het zichttermijn is het niet meer mogelijk om zonder overleg te retourneren, tenzij u daar andere afspraken over heeft gemaakt met de klantenservice. U kunt eventueel wel aanspraak maken op de garantie voor het betreffende product

Wij hanteren in ieder geval een garantietermijn die overeenkomt met de fabrieksgarantie. Neem contact op met onze experts en zij vertellen u welke stappen u kunt nemen. Zij zijn telefonisch bereikbaar via: 0516 42 33 38.

Retouradres:
Datona.nl
Turfsteker 49
8433 HT  Haulerwijk
klantenservice@datona.nl