• Gratis bezorgd en retour
  • Volgende werkdag geleverd
Mijn winkelwagen 0 Afrekenen
0516 42 33 38
ma - vr 8:00 - 17:00
za 8:30 - 12:30

Beoordeeld met een 9.2 2937 beoordelingen

Betaalmogelijkheden

Bij Datona.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heeft u vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op. 0516 42 33 38.

iDeal
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Buckaroo. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Creditcard
Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider (Buckaroo). Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

Onder Rembours
Het is mogelijk om uw bestelling onder rembours te laten verzenden. U betaalt niet vooraf, maar achteraf. Dit betekent dat u de betaling van uw bestelling contant voldoet aan de postbode. Voor een verzending onder rembours vragen wij een extra bijdrage van € 15,00. Dit bedrag betaalt u aan de postbode of leverancier bij levering van uw bestelling.

Vooruitbetaling per bank
Wilt u liever niet direct betalen, dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kun u de betaling aan ons voldoen. U maakt het volledige bedrag over op rekeningnummer: 13.79.39.515 (Rabobank). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw bestelling klaar voor verzending. 

Voor een betaling vanuit België gebruikt u de volgende gegevens:

IBAN: NL20 RABO 0137 9395 15
BIC: RABONL2U

Bancontact / Mister Cash
Voor de Belgische bankpashouders maken we gebruik van Mister Cash oftewel bancontact. Mister Cash is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van betaalmethode Mister Cash.

Afhalen in onze winkel
Naast het online bestellen en laten verzenden kunt u de producten ook bezichtigen en/of afhalen in onze winkel, in onze winkel kunt u naast contant afrekenen gebruik maken van een pin- of creditcardbetaling. Wij zijn geopend op de volgende tijden:

maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 uur
en op zaterdag: 8:30 - 12:30 uur

Datona.nl
Turfsteker 49
8433 HT  Haulerwijk