20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Prijs

tot
Airpress

Airpress luchtgereedschap

1 - 25 van 25 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

De voordelen van Airpress luchtgereedschap 

Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, kent grote voordelen ten opzichte van gereedschap dat op stroom werkt. Luchtgereedschap weegt bijvoorbeeld een stuk minder, er zit namelijk geen accu of motor in. Hierdoor kost het een stuk minder moeite om er de hele dag mee te moeten werken. Ook voor het gereedschap zelf is het geen probleem om lang achter elkaar te moeten draaien, omdat er geen oververhitting kan plaatsvinden. Ondanks het lage gewicht heeft luchtgereedschap enorm veel kracht door de perslucht die wordt geleverd door een aangesloten compressor. Als laatste is luchtgereedschap makkelijker hanteerbaar dan gereedschap dat op stroom werkt. 

Luchtgereedschap van Airpress voor professioneel gebruik

Ben je een professionele klusser die vrijwel dagelijks luchtgereedschap nodig heeft? Dan heb je materiaal van hoge kwaliteit nodig om het beste resultaat te kunnen realiseren. Professioneel luchtgereedschap van Airpress voldoet aan de hoogste eisen en maakt jouw werk een stukje makkelijker. Airpress is een gevestigde naam in de wereld van compressoren en luchtgereedschap. Het merk staat voor luchtgereedschap van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Ook veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel. Het gereedschap van Airpress voldoet altijd aan deze eisen, ongeacht waar je aan het werk bent. Het maakt niet uit of je werkt in een fabriek, op een bouwplaats, in een werkplaats of thuis. Het luchtgereedschap van Airpress is geschikt voor iedere situatie. 

Airpress luchtpistolen, slagmoersleutels, verfspuiten en spijkerpistolen

Er zijn veel verschillende soorten luchtgereedschappen. Airpress heeft onder andere luchtpistolen, slagmoersleutels, verfspuiten, spijkerpistolen en stiftslijpers. Van de meeste luchtgereedschappen zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Iedere uitvoering heeft zijn eigen kenmerken. Het ene model is wat meer geschikt voor hobbymatige klussers, het andere model kan zonder problemen dagelijks gebruikt worden in een professionele werkomgeving. Bekijk de productinformatie van het luchtgereedschap voor alle eigenschappen. Wil je hulp bij het maken van een keuze tussen al het luchtgereedschap? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! 

Al jouw Airpress luchtgereedschap en accessoires bestel je eenvoudig op Datona.nl 

Wil jij aan de slag met luchtgereedschap en zoek je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs? Bekijk dan ons complete assortiment van Airpress luchtgereedschap en bestel al jouw benodigdheden op Datona.nl. Bij ons profiteer je van minimaal twee jaar garantie op alle producten. Ook wordt je bestelling razendsnel en gratis thuisbezorgd. Heb je op een werkdag voor 19:00 uur besteld? Dan versturen wij jouw bestelling nog op dezelfde dag!