datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

HappyDeals

  Verloop doppen in alle maten en mogelijkheden online kopen.

  Heeft u een goede momentsleutel of een ratelsleutel en wilt u dit stuk gereedschap ook voor meerdere doppen gebruiken? Dat is mogelijk! Bij Datona koopt u meerdere verloop doppen die van uw momentsleutel een multifunctioneel stuk gereedschap maakt. De verloop doppen van het merk Smoos zijn in diverse maten en mogelijkheden verkrijgbaar. De verloop doppen gaan van 1/4” naar 3/8”, 3/8” naar 1/2”, 3/4” naar 1”, en veel meer. De robuuste verloop doppen zijn altijd passend.

  Gekozen filters:

  1. Verwijder deze filter Prijs: € 100 - € 250

  1 artikel(en)

  per pagina

  Lijst  Foto-tabel 

  1. Set scharnierdoppen SW-Stahl gratis bezorgd

   Set scharnierdoppen SW-Stahl

   Zesdelige scharnierdoppenset van SW-Stahl inclusief verloopdop. Handig bij het los- of vastdraaien van doppen op lastig te bereiken plekken. Meer info
   incl. btw 229,- 189,26 excl. btw

   Op werkdagen vóór 19:00u besteld, volgende dag bezorgd.

  1 artikel(en)

  per pagina

  Lijst  Foto-tabel 

  Hoe werkt een verloop dop?

  Een verloop dop dient als een koppelstuk tussen een ratel en een dop. Het koppelstuk zorgt ervoor dat uw ratel wordt verbonden met een lange of diepe dop. Een voorbeeld: Stel u heeft een ratel met 1/2" opname en u wilt deze ratel ook voor een diepe dop gebruiken met een opname van 3/8”. Dan hoeft u hiervoor geen nieuwe ratel te kopen, enkel een verloopdop om vervolgens een dop op aan te sluiten. Om de ratel met opname van 1/2” om te schakelen naar een opname van 3/8", heeft u een verloopdop van 1/2” naar 3/8” nodig. Een verloopdop van 1/2" naar 3/8" opname (ratel naar dop) maakt het vervolgens mogelijk om een lange of diepe dop met een opname 3/8" er op te plaatsen.


  De verloop doppen van Datona.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.6, gebaseerd op meer dan 30 klantbeoordelingen.

  Motor werkplaats

  Bezoek onze winkel

  Eerst zien, dan geloven? Kom naar onze winkel in Haulerwijk (Friesland). De specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste gereedschap.

  Turfsteker 49, Haulerwijk

  Ma t/m vrij van 08:00 - 21:00 uur
  Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

  loader