BTW-VRIJE DAGEN: 21% korting op alles
t.w.v. 21%
Haal jouw favoriete product nu voordelig in huis! BTW-VRIJE DAGEN: 21% korting op alles
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Aantal lades

Aantal lades

Wil je 1,2,3 of 5 lades?

Verrijdbaar

Verrijdbaar

Moet de werkbank makkelijk te verplaatsen zijn?

Werkblad materiaal

Werkblad materiaal

Welk materiaal werkblad heeft je voorkeur?

Lengte werkbank

Lengte werkbank

Welke maat werkbank heb je nodig?

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Mobiele werkbank

1 - 20 van 20 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Erwin van Bentem 1 week geleden
“Kado besteld via Bol.com , paddockstand, snel geleverd, vandaag is het uitgepakt , mooi compleet, goede kwaliteit …. Maar … met net dat beetje extra … complimenten! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Lukas Jansen 1 week geleden
“Snelle service en levering van garagekrik. Niks mis mee,ga gerust zo door. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Niki Bos 2 weken geleden
“Topservice en zeer snelle levering. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jente Haver 2 weken geleden
“Extra straalpistool besteld voor de mobiele straalketel en de nozzles zelf. tijdens afrekenen ging er iets fout met de mobiele app van de rekening. opnieuw besteld en gelukt. kreeg een mailtje van hun met de juiste info en een presentje extra bij het pakket. bedankt Datona! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jos van Geel 2 weken geleden
“Zeer goed assortiment en snelle levering Goed gereedschap met korting. Heel blij mee en zeer zeker een aanrader ”
Geverifieerde beoordeling

Mobiele werkbank

Iedere klusser of monteur kent het gemak van een werkbank wel. Je kunt er van alles op en in kwijt en het is prettig om op stahoogte te werken. Maar wat nou als je de werkbank wilt verplaatsen? Dan til je jezelf een breuk. Met een mobiele werkbank heb je daar geen last van, want die verplaats je met het grootste gemak! Even de remmen los en je rijdt hem zo naar de gewenste plaats. Vergeet je mobiele werkbank niet weer op de rem te zetten.

Professionele mobiele werkbank

Een groot voordeel van een professionele mobiele werkbank is dat je er rondom heen kunt werken. Je kunt hem op een eenvoudige manier in het midden van je werkplaats of garage zetten maar je kunt hem ook gewoon een hoek plaatsen. Onze professionele, mobiele werkbanken zijn verkrijgbaar met een bamboe- of eiken werkblad.

Beste mobiele werkbank

Wat voor jou de beste mobiele werkbank is, hangt helemaal af van hoe vaak je hem gebruikt en waar je hem gaat plaatsen. Ben je van plan om je nieuwe werkbank in een ruimte te zetten waar het koud en vochtig kan worden? Kies dan voor een model van RVS zodat je zeker weet dat hij niet zal roesten. Moet je werkblad ook tegen een stootje kunnen? Dan is een werkblad van bamboe de beste keuze voor jouw mobiele werkbank! Bamboe is tot wel twee keer zo sterk als bijvoorbeeld eiken.

Mobiele werkbank kopen

Bij Datona kun je heel eenvoudig een nieuwe, mobiele werkbank kopen. We hebben diverse soorten werkbanken waarbij er altijd eentje tussen zit die aan jouw wensen voldoet. Het is een kwestie van de geschikte werkbank uit te kiezen voor jouw doeleinden en in je virtuele winkelmandje te plaatsen. Wil je jouw werkbank makkelijk kunnen verplaatsen? Dan is het slim om een mobiele werkbank te kopen! Bestel je hem vandaag vóór 19:00 uur? Dan heb je hem morgen gratis in huis! Je mag hem natuurlijk ook zelf komen halen in onze fysieke winkel te Haulerwijk, mocht dat je voorkeur hebben.

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Datona?

Bij Datona kun je op allerlei manieren betalen. Bijvoorbeeld met iDeal, achteraf betalen met Klarna, of juist vooruitbetalen per bank. Maar je mag ook met creditcard, Bancontact of PayPal betalen. Voor de Belgen onder ons is er ook mogelijkheid tot betalen met ING Homepay, KBC/CBC of Belfius. Wanneer je liever met contant geld betaalt dan kun je terecht in onze fysieke winkel te Haulerwijk (FR).

Wat zijn de levertijden van een mobiele werkbank bij Datona?

Of je nou een mobiele werkbank of nieuwe onderdelen voor je auto bij ons bestelt, de levertijd blijft hetzelfde. Voor elke bestelling geldt: vóór 19:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Bestel je toch na 19:00 uur of misschien wel in het weekend? Dan wordt jouw bestelling twee dagen later aan huis bezorgd.

Kan ik een mobiele werkbank retourneren?

Uiteraard mag je je mobiele werkbank ook weer aan ons retourneren, mocht je dat willen. Je hebt precies 180 dagen na levering de tijd om een artikel zonder opgaaf van reden naar ons terug te sturen. Voordat je een artikel terugstuurt vul je het retourformulier in, zodra wij deze hebben ontvangen sturen we je verdere instructies. Je kunt het product in plaats van terug te sturen ook zelf terugbrengen naar onze winkel in Haulerwijk (FR). Retourneren is kosteloos! Mocht er waardevermindering zijn opgetreden aan het artikel door gebruikerssporen, dan wordt dit in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Waarom een mobiele werkbank bestellen bij Datona?

Bij Datona heb je een ruime keuze aan mobiele werkbanken om te bestellen. Bovendien ben je er altijd zeker van dat je voor een scherpe prijs bij ons bestelt en je bestelling wordt ook nog eens gratis verzonden. Vóór 19:00 uur bestellen, betekent dat je het door jouw gekozen artikel of artikelen morgen al in huis hebt! Je kunt betalen zoals je zelf wilt en je hebt precies 180 dagen bedenktijd. Datona, ècht alles voor in je werkplaats of garage!