BTW-VRIJE DAGEN: 21% korting op alles
t.w.v. 21%
Haal jouw favoriete product nu voordelig in huis! BTW-VRIJE DAGEN: 21% korting op alles
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Erwin van Bentem 1 week geleden
“Kado besteld via Bol.com , paddockstand, snel geleverd, vandaag is het uitgepakt , mooi compleet, goede kwaliteit …. Maar … met net dat beetje extra … complimenten! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Lukas Jansen 1 week geleden
“Snelle service en levering van garagekrik. Niks mis mee,ga gerust zo door. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Niki Bos 1 week geleden
“Topservice en zeer snelle levering. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jente Haver 2 weken geleden
“Extra straalpistool besteld voor de mobiele straalketel en de nozzles zelf. tijdens afrekenen ging er iets fout met de mobiele app van de rekening. opnieuw besteld en gelukt. kreeg een mailtje van hun met de juiste info en een presentje extra bij het pakket. bedankt Datona! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jos van Geel 2 weken geleden
“Zeer goed assortiment en snelle levering Goed gereedschap met korting. Heel blij mee en zeer zeker een aanrader ”
Geverifieerde beoordeling

Slagschroevendraaier

Wanneer je een schroef niet los kunt krijgen, biedt Datona nog een laatste redmiddel: de slagschroevendraaier! Met deze schroevendraaier kun je kort en krachtig kracht uitoefenen op de schroef, waardoor deze makkelijk loskomt. Er zijn verschillende soorten bits die je kunt gebruiken voor de schroevendraaier. De schroef draait los door middel van slagkracht op de achterkant van de slagschroevendraaier. Bekijk het aanbod aan slagschroevendraaiers in onze webshop en bestel jouw favoriet!

Slagschroevendraaier set

Bij Datona vind je verschillende slagschroevendraaier sets. Zo heb je een schroevendraaier met daarbij diverse passende bitjes en kun je vele maten schroeven losdraaien. Er worden namelijk vaak te kleine schroevendraaiers gebruikt om te grote schroeven los te draaien. Op deze manier ontstaat er slijtage in de schroef en verliest de inkeping grip. Voorkom slijtage door het gebruik van een passende slagschroevendraaier set. Zo heb je altijd het juiste formaat en draai je bijna alle schroeven in een handomdraai los!

Bitset slagschroevendraaier

Met een bitset voor een slagschroevendraaier ben je voorbereid op klussen waarbij je verschillende maten schroeven los moet halen. Een klap met een hamer zorgt voor een kleine krachtige draaiing, waardoor iedere bout of schroef los zal komen. De bitset voor een slagschroevendraaier wordt geleverd in een opbergdoos en bevat meerdere opzetstukken met zowel kruiskop en platkop bitjes.

Slagschroevendraaier kopen

Wil je graag een slagschroevendraaier kopen? Dan ben je bij Datona aan het juiste adres. Bij ons vind je gereedschap van hoogwaardige materialen. De slagschroevendraaiers van Datona zijn in verschillende merken beschikbaar, zoals Mannesmann en het huismerk van Datona. Er zijn diverse sets te koop, van een slagschroevendraaier tot een set met bitjes en ook in combinatie met andere setjes. Je kunt eenvoudig een slagschroevendraaier kopen via de webshop en profiteer van een snelle levering!

Veelgestelde vragen

Wat is een slagschroevendraaier?

Een slagschroevendraaier is een schroevendraaier die schroeven en bouten die erg stevig vastzitten los kan maken. Met de slagschroevendraaier oefen je kort en krachtig kracht uit op de schroef, zo kun je deze gemakkelijk los krijgen zonder zelf te veel kracht te moeten zetten. Bij Datona vind je verschillende bitsets om elke soort schroef in een handomdraai los te draaien.

Hoe werkt een slagschroevendraaier?

In plaats van een volledig elektrische aandrijving gebruikt een slagschroevendraaier de kracht uit een klap met een hamer. Dit levert namelijk de benodigde kracht voor het indraaien van de schroef. Er is veel minder stroom van de accu nodig op deze manier. De klap met de hamer veroorzaakt een kleine intensieve draaiing, waardoor iedere bout of schroef los zal komen.

Wanneer gebruik je een slagschroevendraaier?

Je kunt met zowel een slagschroevendraaier als met een reguliere schroevendraaier schroeven bevestigen. Maar wanneer gebruik je nou een slagschroevendraaier? Je kunt een slagschroevendraaier het beste gebruiken bij het bevestigen van grote, brede schroeven. Deze schroevendraaier levert de kracht uit de slagkop. Hierdoor en door het hoge toerental worden de accu en motor minder belast. Ook is de slagschroevendraaier zeer geschikt voor het bevestigen of loskrijgen van gipsplaten en dunne metalen platen.

Waarom een slagschroevendraaier bestellen bij Datona?

Datona biedt alles wat een klusser, monteur of timmerman nodig heeft. Van gereedschap tot werkbanken en werkplaats accessoires. Ook heeft Datona scherp geprijsde slagschroevendraaiers met daarbij keuze uit een additionele bitset. Neem een kijkje in ons assortiment als je naar kwalitatieve en scherp geprijsde producten voor in de werkplaats op zoek bent. Voor de beste service bij het bestellen van een slagschroevendraaier en nog veel meer ben je bij Datona op de juiste plek.