• Gratis bezorgd en retour
 • Volgende werkdag geleverd
Mijn winkelwagen 0 Afrekenen
0516 42 33 38
ma - vr 8:00 - 17:00
za 8:30 - 12:30

Beoordeeld met een 9.2 2988 beoordelingen

Motor movers voor het eenvoudig verplaatsen van uw motor.

Uw motor eenvoudig verplaatsen in een kleine garage of krappe steeg? Uw motor draaien in uw schuur? Met de motor movers van datona.nl verplaatst u zonder enige moeite uw motor naast de muur of in een hoek van uw garage. Een motor mover zorgt ervoor dat u met het grote gemak uw motor verplaatst in kleine en smalle ruimtes. Of dat nu in een krappe steeg of in een garage is, de motor mover maakt met het grote gemak een haakse bocht. Dit alles zonder het eindeloos heen en weer te steken van de motor. Bij het verplaatsen van uw motor met een motor mover is het belangrijk dat de vloer vrijwel egaal is. De wielen rollen het beste op een ondergrond, zoals beton.

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Motormover voor middenbok

  Motormover voor middenbok

  De motormover voor middenbok is ideaal voor het verplaatsen van uw motorfiets. Super handig in kleine en grote ruimtes!

  Meer info
  € 69,95

  Prijs incl. btw.

  Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.

 2. Motor mover achterwiel - rood

  Motor mover achterwiel - rood

  Verplaats eenvoudig en snel uw motorfiets in kleine ruimtes. Nu inclusief gratis spanband voor veilig gebruik

  Meer info
  € 89,95

  Prijs incl. btw.

  Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.

 3. Motor mover achterwiel - wit

  Motor mover achterwiel - wit

  Handige paddockstand voor het verplaatsen van motoren. Ideaal om uw motor te verplaatsen in kleine ruimtes. Inclusief gratis spanband om uw motor extra vast te zetten.

  Meer info
  € 89,95

  Prijs incl. btw.

  Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.

 4. Motormover 220 cm lang Topper

  Motormover 220 cm lang

  Gemakkelijk motoren verplaatsen in (kleinere) ruimtes. De motorfiets kan snel eenvoudig worden verplaatst in iedere richting. De motormover heeft een maximale capaciteit van 300 kg.

  Meer info
  € 99,95

  Prijs incl. btw.

  Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.

 5. Motormover hydraulisch achterwiel Topper

  Motormover hydraulisch achterwiel

  (2)

  De hydraulisch motormover voor de achterwiel van uw motor. Manoeuvreer handig uw motorfiets in uw werkplaats. Ideaal voor smalle garages en showooms.

  Meer info
  € 125,00

  Prijs incl. btw.

  Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Motor mover voor motoren met een zijstandaard

In de webwinkel vindt u motormovers voor het achterwiel en een grote motormover waar u de volledige motor op zet. Het maximale draagvermogen van de lange motormover is 300 kg. Deze motormover ziet er uit als een lange rijplaat met een vak voor de zijstandaard van uw motor. Zo staat uw motor extra stevig. Met deze mover draait u de motor zonder moeite om zijn as. Een echte aanrader voor motoren met een zijstandaard, zonder middenbok.


U rijdt met gemak uw motor op de motormover. Bij een zwaardere motor kost het verplaatsen van de motor iets meer kracht.


Motor mover voor het achterwiel

Veel motorrijders gebruiken de achterwiel-mover om de motor over een tuinpad te verplaatsen of om een haakse bocht te maken tijdens het uitrijden van een schuur. De wielen van de motormover voor het achterwiel zijn extra verstevigd, zodat uw motormover zelfs over tegels rolt.


Met de motormover voor het achterwiel maakt u eenvoudig de draai in een smal steegje of op uw tuinpad. Met deze mover is het mogelijk om uw motor 360 graden om zijn as te draaien. Bij de achterwiel-mover maakt u gebruik van bobbins. Deze bobbins draait u eerst in de achterbrug van uw motor.


Vervolgens hangt u de motor in de haken van de motormover. Met één simpele handbeweging plaatst u de motor op de mover. Doordat uw motor met de bobbins in de haken hangt, staat de motor extra stevig en verschuift niet tijdens het verplaatsen.


De motormovers van Datona.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4, gebaseerd op meer dan 200 klantbeoordelingen.

Motor werkplaats

Eerstzien dan geloven?

Bezoek onze showroom aan de Turfsteker 49 in Haulerwijk (Friesland). De specialist helpt u graag bij het vinden van het juiste gereedschap.