Shop NU tijdelijk alle fietsitems met maar liefst 25% korting!
t.w.v. 25%
Gebruik de kortingscode: TOURFLITS Profiteer nu met de kortingscode: 'TOURFLITS' van 25% korting op ons uitgebreide assortiment fietsitems!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Heftafel

1 - 8 van 8 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 10 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 10 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 11 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 11 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 11 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Heftafel voor motoren

Wil je op een veilige en ergonomische manier aan motoren kunnen werken? Dan heb je een heftafel nodig. Met een heftafel breng je jouw motor naar de gewenste werkhoogte en kun jij comfortabel sleutelen. Heftafels zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor werkzaamheden als het verwisselen van banden en het verwijderen van de motorketting. Ook het monteren van een nieuwe uitlaat gaat een stuk makkelijker wanneer je een heftafel gebruikt.

De motor heftafels voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn bijvoorbeeld voorzien van een wielklem met velgbescherming, doorrijdstop en een plaat voor het achterwiel. De exacte eigenschappen van de heftafels verschillen per model en zijn na te lezen bij de productinformatie.

Hydraulische, elektrische en hydropneumatische heftafels

Een goede heftafel is onmisbaar in iedere motorfietswerkplaats. Niet iedere heftafel is hetzelfde. De grootste verschillen zitten in de bediening van de heftafels. Zo zijn er heftafel met een hydraulische, elektrische of hydropneumatische bediening te krijgen. Met een hydropneumatische heftafel heb je zowel een pneumatische- als een hydraulische bediening. De elektrische heftafels zijn uiteraard het makkelijkst te bedienen.

Verrijdbare heftafels en heftafels met een schaarconstructie

Een verrijdbare heftafel kan goed van pas komen in kleinere werkplaatsen of garages. Na gebruik kun je de verrijdbare tafel gemakkelijk verplaatsen zodat deze niet meer in de weg staat. Door de soepele zwenkwielen van een verrijdbare heftafel is het geen enkel probleem om door smalle ruimtes te manoeuvreren.

Een heftafel die met een schaarconstructie werkt, neemt over het algemeen minder ruimte in beslag dan een model dat niet van deze constructie gebruikmaakt. Heftafels met een schaarconstructie worden ook wel schaartafels of schaarheftafels genoemd.

Ergonomisch werken met een heftafel

Niets is belangrijker dan een juiste houding tijdens het uitvoeren van sleutelwerkzaamheden. Door op een ergonomische manier te werken voorkom je klachten aan je lichaam. Een heftafel stelt je in staat om comfortabel te werken en is daarom het ideale hulpmiddel in iedere garage waar aan motorfietsen gesleuteld wordt. De juiste werkhoogte kun je zelf instellen waardoor je nooit meer hoeft te bukken. Ook kun je het nodige gereedschap op de heftafel leggen wanneer je met je werkzaamheden bezig bent.

De beste heftafel koop je voordelig bij Datona

Een heftafel is onmisbaar in een werkplaats of garage waar aan motoren gewerkt wordt. Het uitvoeren van werkzaamheden wordt stukken makkelijker wanneer de motor zich op de juiste hoogte bevindt. Ook is het veel beter voor je lichaam als je niet constant hoeft te bukken. De beste heftafel voor jouw werkplaats koop je natuurlijk op Datona.nl!