BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Heftafel

Sleutelen aan motoren en zware werkstukken doe je veilig en ergonomisch met een heftafel van Datona! Met een handig voetpedaal stel je heel gemakkelijk de juiste werkhoogte in. Het maximale draagvermogen verschilt per heftafel en wordt in onze gedetailleerde productinformatie duidelijk aangegeven. Om te voorkomen dat de lading gaat schuiven is er een antislipprofiel aangebracht of wordt er een rubberen mat meegeleverd. Daarnaast hebben we heftafels die worden geleverd inclusief een pneumatische wielklem, een extra minilift of een paddockstand.

Heftafel motor

Veiligheid hoort voorop te staan wanneer je aan een heftafel een motor repareert. Onze heftafels voor motoren zijn daarom voorzien van een ergonomische oprijplaat en een inrijklem om het voorwiel stevig vast te zetten. Voor extra stabiliteit zijn er gaten aangebracht waar je spanbanden doorheen kunt halen. Meerdere uitvoeringen beschikken over een uitneembare plaat. Dit maakt werkzaamheden zoals het repareren en verwisselen van een wiel een stuk gemakkelijker. Een standaard heftafel voor de motor heeft een breedte van 70 cm, maar ook een extra brede variant voor quads is bij Datona verkrijgbaar.

Verrijdbare heftafel

Zeker in een werkplaats of garage waar iedere monteur een eigen werkplek heeft komt een verrijdbare heftafel als geroepen. Aan de voorkant bevinden zich twee zwenkwielen om de wendbaarheid te vergroten. Met behulp van geïntegreerde stempels is de tafel heel eenvoudig vast te zetten. Ondanks het onderstel met wielen ligt het maximale draagvermogen van een verrijdbare heftafel rond de 450 kg. Bij de kleine uitvoeringen is dit iets minder. Wil je na afloop van een reparatie de motor zelf nog verplaatsen naar een kleine of smalle ruimte? Dan kun je ook voor motormovers bij Datona terecht!

Hydraulische heftafel

Het mechanisch liften van een zware motor kost kracht, maar niet wanneer je gebruik maakt van een hydraulische heftafel! Voor de bediening gebruik je een voetpedaal, dat bij diverse modellen ook pneumatisch ondersteund kan worden. In dat geval heb je een compressor nodig, die je bij Datona eenvoudig en voordelig meebestelt. Bij de zware hydraulische heftafel met een draaggewicht van 700 kg ben je helemaal blij met extra pneumatische ondersteuning. Onze compressoren zijn flexibel inzetbaar en kunnen ook gebruikt worden luchtgereedschap op aan te sluiten.

Heftafel kopen

Wanneer je extra voordelig een heftafel wilt kopen is Datona zonder meer het juiste adres. Wij zorgen namelijk standaard voor een gratis verzending, zowel in Nederland als in België. Bovendien vind je in onze webshop een groot aantal extra accessoires om het uitvoeren van reparaties aan motoren gemakkelijker te maken. Wij hebben bijvoorbeeld een breed assortiment met paddockstands. Ook de bijbehorende speciale adapters en motor bobbins bestel je bij Datona heel gemakkelijk online. Wij zorgen voor een snelle levering van alles wat je voor je motor bestelt!