Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Werkplaats gereedschap

Gereedschap wat in elke werkplaats thuis hoort

Werkplaatsgereedschap

Datona.nl is dé webwinkel voor jouw werkplaatsgereedschap. In ons uitgebreide aanbod vind je professionele gereedschappen voor onder andere automonteurs. Wanneer je vaak auto’s en motoren repareert, is snel en efficiënt werken belangrijk. Met werkplaatsgereedschap zoals kettingborstels, potkrikken, krukaspoelie trekkers en boorklemmen kun je kleine reparaties gemakkelijk uitvoeren. Ook professioneel machinaal gereedschap zoals straalcabines en compressoren kun je in onze webwinkel bestellen.

Aambeelden, bankschroeven en boorklemmen

Bij reparaties en onderhoud van auto’s en motoren is maatwerk noodzakelijk. Met de aambeelden, bankschroeven en boorklemmen van Datona kun je elke klus professioneel aanpakken. Met een extra groot aambeeld kun je alle klanten op. Je kunt hiermee metaal in de juiste vorm brengen en metalen onderdelen volledig op maat maken. Voor ander precisiewerk vind je bij Datona.nl naast aambeelden en bankschroeven ook boorklemmen in diverse uitvoeringen.

Pijpenbuigers, -klemmen en -snijders

Bij het verleggen en repareren van leidingwerk is maatwerk essentieel. Met de handzame pijpenbuigers, -klemmen en -snijders van Datona breng je pijpen in de gewenste vorm. Spierkracht alleen is niet voldoende. Onze hydraulische en hydropneumatische pijpenbuigers leveren krachtige ondersteuning. Door pijpenklemmen aan je werkbank te bevestigen wordt het buigen en inkorten van leidingen nog eenvoudiger. Als automonteur en sleutelaar kun je al je werkzaamheden efficiënt uitvoeren met de pijpenbuigers, -klemmen en pijpensnijders van Datona.nl!

Garagekrikken, motordragers en motortakels

Om overal bij te kunnen zijn garagekrikken, motordragers en motortakels onmisbaar. Een motorblok kan eenvoudig worden opgetild als je gebruik maakt van een motordrager en motortakel met een hoog draaggewicht. Daarnaast hebben wij autokrikken in ons assortiment. Hiermee kun je snel en gemakkelijk een band verwisselen of een wielas vervangen. Voor hoogwaardige garagekrikken, motordragers en motortakels ben je in onze webshop aan het goede adres!

Montagetafels en opvangbakken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Montagetafels en opvangbakken mogen niet ontbreken in uw verzameling werkplaatsgereedschap. Zo is een verrijdbare montagetafel enorm praktisch. Deze kun je gewoon aanschuiven. Zo heb je alles bij de hand en hoef je niet heen en weer te lopen wanneer je een auto repareert Met onze speciale opvangbakken voor olie kun je olie gemakkelijk afvoeren of hergebruiken. Dit hulpmiddel is ook met een hydraulisch pompmechanisme beschikbaar. Bij Datona.nl vind je een uitgebreid aanbod montagetafels, werkbanken en opvangbakken, zodat je precies vindt wat je nodig hebt voor je garage en werkplaats.

Werkplaatspersen en hydraulische cilinders

Er is geen auto- of motoronderdeel dat je niet zelf kunt repareren of vervangen met het werkplaatsgereedschap van Datona.nl. Wij hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment krachtige werkplaatspersen en hydraulische cilinders. Je kunt kiezen uit verschillende vermogens, variërend van 20 tot wel 45 ton. Wil je alle mogelijke werkzaamheden uitvoeren in je garage? Dat kan wanneer je gebruik maakt van onze werkplaatspersen en hydraulische cilinders. Onze klantenservice staat voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je verder te adviseren.

Overig werkplaatsgereedschap

Naast gereedschappen, werkbanken en machines vind je in onze webshop ook compressors met airpress, oprijplaten en overig werkplaatsgereedschap. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het: dopsleutels, slagmoersleutels, spijkerpistolen, complete gereedschapskoffers en zelfs gereedschapswagens. Bekijk ons uitgebreide assortiment overig werkplaatsgereedschap en bestel moeiteloos de gereedschappen die je nodig hebt. Wij zorgen voor een snelle levering van je bestelling!