Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot
Gereedschap

Sleutels

1 - 33 van 213 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Verschillende soorten sleutels voor iedere sleutelaar

Iedere hobbymatige- of professionele klusser weet hoe belangrijk het is om altijd verschillende soorten sleutels bij te hebben. Vaak heb je zelfs meerdere sleutels nodig bij één klus. En dan hebben we het nog niet eens gehad over verschillende maten van de sleutels. Merk je dat jouw gereedschapskist nog niet compleet is? Breid ‘m dan uit met losse sleutels of een complete set. In ons uitgebreide assortiment zul je alle sleutels vinden die je nodig hebt. We leveren o.a. merken als Beta, Smoos en Mannesmann. Maar we hebben natuurlijk ook sleutels van ons eigen merk. 

Ringsleutels

Ringsleutels hebben een omsloten ring waardoor je extra veel grip hebt tijdens het los- en vastdraaien van moeren of bouten. De sleutel maakt namelijk contact met alle zes de kanten van de ring of bout. 
Het is gemakkelijk om veel kracht uit te oefenen met een ringsleutel. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk om een stevig exemplaar te gebruiken. Ook is het noodzakelijk dat de ringsleutel in zijn geheel om de bout of moer geplaatst kan worden. Kan dit niet? Dan heb je een open-ringsleutel of steeksleutel nodig. 

Inbussleutels

Inbussleutels zijn onmisbaar voor iedere sleutelaar. Je kunt inbussleutels namelijk gebruiken voor het los- of vastdraaien van allerlei soorten schroeven en bouten. Een inbussleutel set is ideaal als je niet weet welke maat je nodig gaat hebben voor jouw klus. Je hebt dan altijd alle maatvoeringen bij de hand. Daarnaast zijn inbussleutels meestal erg compact, hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen en op te bergen! 

Engelse sleutels

Ben je vaak bezig met het sleutelen aan voertuigen of machines uit de Verenigde Staten of Engeland? Dan komen sleutels met een Engelse maatvoering goed van pas. Vooral professionele sleutelaars zullen merken dat ze steeds vaker sleutels met de Engelse maatvoering moeten gebruiken. Dit komt omdat er veel voertuigen worden geïmporteerd waarbij deze maten worden toegepast. Het kan lastig zijn om sleutels van goede kwaliteit met SAE-Engelse maatvoering te vinden, maar op datona.nl zul je al het benodigde sleutelgereedschap tegenkomen.

Alle soorten sleutels bestel je eenvoudig bij Datona

Op zoek naar nieuwe sleutels? Bekijk het complete aanbod van Datona met steeksleutels, torxsleutels, inbussleutels en nog veel meer. Je hebt jouw nieuwe sleutels snel in huis wanneer je op een werkdag voor 19:00 uur bestelt. Wij verzenden jouw bestelling dan namelijk nog op dezelfde dag. 
Vragen over een bepaalde sleutel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!