Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Geschikt straalmiddel

Geschikt straalmiddel

Welk straalmiddel wil je gebruiken in de cabine of ketel?

Prijs

tot
Reservedelen

Straalpistool

1 - 18 van 18 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Straalpistool

Een goed werkend straalpistool is onmisbaar wanneer je meubels, onderdelen of carrosserieën gaat zandstralen. Dit handige onderdeel is bij Datona verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel voor straalketels als voor straalcabines. Om gezondheidsredenen mag zand al ruim vijftig jaar niet meer worden gebruikt en wordt er meestal gekozen voor een ander straalmiddel. De meeste uitvoeringen van het straalpistool zijn geschikt voor zowel straalgrit al glasparel. Dit wordt duidelijk aangegeven bij onze uitgebreide productinformatie. Speciaal voor de kleine klussen vind je in onze webshop ook handstralers.

Straalpistool voor compressor

Het is misschien niet helemaal de juiste vraag welk straalpistool je voor je compressor nodig hebt. Het pistool zelf wordt namelijk meestal aangesloten op een straalcabine of een straalketel. Deze machines staan op hun beurt weer in verbinding met de luchtcompressor die de benodigde luchtdruk opbouwt. Je komt er het snelst achter welk straalpistool voor je compressor geschikt is door te kijken naar het type apparaat. Wij geven bij onze straalpistolen nauwkeurig aan bij welke straalcabines of straalketels deze passen.

Straalpistool met opvang

Over het algemeen slijt een straalpistool voor cabines met opvang sneller. Dit type apparaat heeft een afzuiging die het grit dat je op een werkstuk spuit weer opvangt voor hergebruik. Het intensieve gebruik is meer de oorzaak van slijtage dan de machine zelf. Bij Datona kun je heel gemakkelijk een straalpistool voor cabines met opvang bestellen. Deze heeft een hoge kwaliteit en gaat extra lang mee. De pistolen worden geleverd exclusief nozzles, maar deze kun je in onze webshop gemakkelijk en voordelig mee bestellen. Daarnaast hebben wij ook andere straalcabine accessoires zoals beschermfolie en straalhandschoenen in ons uitgebreide assortiment.

Straalpistool kopen

Om lak, roest of verf van onderdelen te verwijderen is zandstralen vaak een goede methode. Bij Datona kun je gemakkelijk het straalpistool kopen dat het beste bij jouw klus past. Voor minder omvangrijke werkzaamheden is een handstraler soms voldoende. Ook deze vind je in ons ruime assortiment. Wanneer je een straalpistool gaat kopen bij Datona profiteer je standaard van een snelle levering. Er wordt gratis bezorgd in zowel Nederland als België!