BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Transmissiekrik bestellen op de website van Datona.

Voor demontage van een versnellingsbak is een transmissiekrik uitermate handig. De transmissiekrik is onder de auto te plaatsen en vervolgens om de versnellingsbak te zetten. Zodat bij het demonteren de versnellingsbak op de krik ligt. Door middel van een handig hydraulisch voetpedaal en telescopische cilinder zijn de transmissiekrikken met beleid en gecontroleerd naar beneden te brengen. Nadat u revisie of reparatie werkzaamheden heeft uitgevoerd is de krik met hetzelfde voetpedaal weer omhoog te brengen. Zo is het monteren van de zware versnellingsbak een eitje. De transmissiekrikken beschikken over kogelgelagerde wielen waarmee de versnellingsbak makkelijk manoeuvreerbaar is en dus eenvoudig weer in de motor monteerbaar is. Het gebruik van de krik voorkomt fysiek ongemak en bovendien werkt u veiliger en bestaat niet het risico dat de versnellingsbak onverhoopt onder de motor losschiet! Door de grote capaciteit en stevige constructie zijn de transmissiekrikken geschikt voor professioneel gebruik.

Misschien kent u Datona al van RTL7 of SBS. Hier zijn vaak producten van ons te zien. Of van Rintje Ritsma, vaste klant, wereldkampioen allround schaatsen en bovendien een grote Datona fan.

Datona heeft een breed scala aan gereedschappen. Zo is er voor iedere monteur speciaal gereedschap. Of u nou veel aan auto’s klust of een fietsenmaker bent. Bekende Datona producten zijn onder andere de straalcabines, paddockstands, compressors en werkplaatsinrichtingen. Zo is door middel van gereedschapswagens, garagekasten en gereedschapskisten al uw gereedschap op te bergen. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland.