BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Speciaal gereedschap voor de aandrijving van auto’s en andere voertuigen

Alle motoren, auto’s en andere voertuigen drijven de wielassen aan om zich van A naar B te kunnen verplaatsen. De aandrijving behoort tot de complexere onderdelen van een auto. Hierdoor heb je bij het sleutelen aan de aandrijving vaak specifiek gereedschap nodig. Met regulier gereedschap kan het voorkomen dat je de werkzaamheden niet op de juiste manier uit kunt voeren. Dit kan leiden tot beschadigingen aan verschillende onderdelen van het voertuig. Iets dat je natuurlijk te allen tijde wil voorkomen! Met het juiste gereedschap kun je veilig en nauwkeurig te werk gaan. Iedere doe-het-zelver die veel aan auto’s, motoren of andere voertuigen sleutelt, heeft baat bij speciaal gereedschap voor de aandrijving. Maak de uitrusting van jouw werkplaats compleet met geschikt gereedschap voor de meest complexe werkzaamheden.

 

Slagtrekker, stuurkogeltrekkers, homokineet trekkers en wiellager trekkers

Er zijn veel verschillende gereedschappen die je helpen bij het uitvoeren van werkzaamheden aan de aandrijving van voertuigen. Met een slagtrekker verwijder je poelies binnen een handomdraai. Wanneer je geen slagtrekker hebt, wordt het veel moeilijker om deze klus uit te voeren. Het komt voor dat poelies met een temperatuurverschil worden bevestigd. Dit maakt demonteren erg lastig. Verder heb je een stuurkogeltrekker nodig om zonder beschadigingen de stuurkogel van een auto los te trekken. Ben je ook van plan om wiellagers te vervangen? Doe dit dan met een wiellager trekker om enorm veel tijd te besparen. En natuurlijk kan de homokineet trekker niet ontbreken. Is de homokineet van jouw voertuig kapot? Met een speciale homokineet trekker vervang je deze binnen een mum van tijd!

 

Gereedschap voor de aandrijving van voertuigen in een handige opbergkoffer

Misschien komt het wel eens voor dat je op locatie aan auto’s of andere voertuigen werkt. Dan is het natuurlijk handig als je al jouw gereedschap gemakkelijk mee kunt nemen. Zo ook het gereedschap voor de aandrijving van voertuigen. Het meeste gereedschap voor de aandrijving wordt geleverd in een handige opbergkoffer van kunststof. Met zo’n koffer kun je alle onderdelen netjes bij elkaar houden. Zo raak je nooit meer iets kwijt. Na gebruik berg je de koffer met het gereedschap op in jouw gereedschapskast.

 

Al het gereedschap voor de aandrijving van jouw auto koop je bij Datona

Op zoek naar gereedschap voor de aandrijving van auto’s, motoren en andere voertuigen? Dan zit je goed bij Datona! Al het gereedschap voor de aandrijving van voertuigen vind je hier. Bestel alles wat je nodig hebt in onze webshop en profiteer van gratis verzending. Toch niet helemaal tevreden? Dan kun je jouw bestelling kosteloos retourneren binnen 180 dagen.