BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Auto

Autobrug

1 - 12 van 12 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Autobrug

Het wordt heel erg makkelijk om een auto op te tillen wanneer je gebruik maakt van een autobrug. Dit handige apparaat is bij Datona verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen zoals een schaarbrug, een poetsbrug en een 2 koloms hefbrug. Deze hebben allemaal dezelfde functie: het heffen van de auto zodat je gemakkelijk schoonmaak-, onderhoud- of reparatiewerkzaamheden kunt uitvoeren. Voor doe-het-zelvers die over weinig ruimte beschikken is de autobrug annex minilift een aanrader. Hierbij blijven twee wielen aan de grond. Bij deze versie adviseren we om er assteunen naast te gebruiken. Deze bestel je voordelig in onze webshop.

Verrijdbare autobrug

Ondanks het relatief compacte formaat is een verrijdbare autobrug een echte krachtpatser. Dat geldt ook voor de zogenaamde poetsbrug met wielen. Bedrijven die letters en teksten op auto’s zetten zijn enorm enthousiast over dit apparaat. Je kunt hiermee namelijk makkelijk om je auto heen lopen, zodat alle kanten even goed bereikbaar zijn. Doordat dit type verrijdbare autobrug voertuigen verticaal lift neemt het verder nauwelijks extra ruimte in. Onze schaarhefbruggen en tweekoloms hefbruggen zijn een perfecte aanwinst voor de autogarage. Ook met onze autokrikken, automovers en ligkarren kun je als professionele monteur goed uit de voeten.

Autobrug kopen

Zowel in Nederland als in België profiteer je van een gratis verzending wanneer je een autobrug gaat kopen bij Datona. Al onze uitvoeringen van dit apparaat voldoen ruimschoots aan de Europese normen en zijn uitgerust met een blokkeerbeveiliging. De bediening wordt hydraulisch aangestuurd. De hiervoor benodigde hydraulische olie wordt standaard gratis meegeleverd. Voor vragen over welke autobrug je het beste kunt kopen kun je bij onze klantenservice terecht. Onze deskundige medewerkers kunnen je ook een uitgebreide uitleg geven van over ons autogereedschap en andere werkplaatsbenodigdheden.