20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Auto

Automovers

1 - 10 van 10 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Automovers

Vol gas geven is er vaak niet bij wanneer auto’s in een krappe garage of een showroom verplaatst moeten worden. Voor dit soort situaties zijn de automovers van Datona super handig! Hiermee hoef je de auto niet meer in de vrij te zetten. Het werkt eenvoudig: je plaatst de 4 automovers één voor één om de wielen om deze vervolgens te liften. Dit doe je door met het voetpedaal de hydraulische pomp te bedienen. Een auto of caravan kan nu vrij in alle richtingen worden bewogen zonder dat er een heel team aan te pas hoeft te komen.

Automovers hydraulisch

Het is heel praktisch om te beschikken over automovers die hydraulisch worden bediend. Bij Datona kun je deze los bestellen én als set van 4 stuks. Wil je alleen een caravan verplaatsen? Kies dan met hetzelfde gemak voor een set van 2 automovers met hydraulisch tilmechanisme. Verder hebben wij nog een handige tip voor op de camping. Onze wegrijhulp set komt goed van pas bij het wegrijden van een drassig gazon. Naast hydraulische automovers voor particulieren en professionals hebben we ook autobruggen, autokrikken en assteunen in ons assortiment. Daar heeft zowel een monteur als een hobbyklusser wat aan!

Automovers kopen

Wanneer je voordelig automovers wilt kopen is Datona een logische keuze. Ze zijn namelijk niet alleen scherp geprijsd maar worden ook snel geleverd. Het maakt niet uit op welke dag je bestelling binnenkomt, we gaan er zo snel als mogelijk mee aan de slag! In onze webshop kun je naast automovers kopen ook diverse autogereedschappen, acculaders of een volledige werkplaatsinrichting voor je autogarage online bestellen. Onze deskundige medewerkers geven je graag antwoord op je vragen!