FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier
t.w.v. 29%
Van € 565 nu voor € 399 FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier met € 165 korting
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Bedenktijd

180 dagen bedenktijd

Wij zijn blij met jou als klant en daarom geven we jou een zichttermijn van 180 dagen. Binnen die tijd mag je zonder opgaaf van redenen jouw bestelling herroepen en gratis retour sturen. Dit houdt in dat je aan ons meedeelt dat je afziet van de koop. Nadat je deze mededeling hebt gedaan, heb je nog 14 dagen de tijd om het product of de producten terug te sturen. We verzoeken je om het in de originele verpakking te retourneren. Nadat wij jouw mededeling om te herroepen hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (meestal binnen 3 werkdagen) terug. Wij betalen het bedrag terug via dezelfde betaalmethode als waarmee de betaling is gedaan. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

"Tijdens de zichttermijn mag je het product bekijken en proberen, zoals je dat ook in de winkel zou doen."

Lees meer over het retour sturen van jouw bestelling.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Na het verstrijken van de zichttermijn

Als je jouw product meer dan 180 dagen hebt en je bent niet tevreden, dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met jou op zoek naar een passende oplossing, want het belangrijkste voor ons is dat jij tevreden bent en blijft.

Garantie staat los van zichttermijn

Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor jou op. We hanteren dezelfde garantietermijn als de fabrieksgarantie, deze staat per product weergegeven op de productdetailpagina (meestal 2 jaar).

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0516 423 338 of stuur een e-mail naar klantenservice@datona.nl.