20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Brandstofdruk tester

Een verstuiver functioneert slechter wanneer de brandstof niet voldoende wordt verneveld. Met een brandstofdruk tester kun je meten of de juiste injectiedruk wordt opgebouwd. Dit handige instrument is ook geschikt voor het controleren van de brandstofpomp, de kleptiming en de ontsteking. De manometer heeft een duidelijke schaalverdeling, zodat je de druk goed kunt aflezen. Bij Datona bestel je voordelig een brandstofdruk tester, zowel voor de benzine- als dieselmotor!

Brandstofdruk tester set

Zowel de monteur als de hobbyist kan goed uit de voeten met een brandstofdruk tester set van Datona. Deze is in onze webshop onder andere verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor het testen van onder ander de:

  • Brandstof injectiedruk
  • De brandstofdruk van diesels
  • Injectie
  • Carburateur synchronisatie

Een carburateur synchronisatie set heeft als voordeel dat je hiermee zowel de druk als de onderdruk (het vacuüm) kunt meten. Speciale kleurcodes op de schaalverdeling maken het extra gemakkelijk om een diagnose te stellen. Zo weet je snel en eenvoudig of er iets mis is met de carburateur. Deze handige brandstofdruk tester set wordt geleverd in een handige koffer en is speciaal voor de werkplaats extra voordelige in een oplage van 4 stuks te bestellen. In onze webshop vind je voor scherpe prijzen al het motor en autogereedschap dat je nodig hebt!

Brandstofdruk tester kopen

Datona heeft een ruim aanbod gereedschap en meetinstrumenten voor de werkplaats. Wij zorgen voor een snelle levering wanneer je een brandstofdruk tester gaat kopen. Bovendien vind je bij ons speciale sets die bedoeld zijn voor auto’s en motoren van bepaalde merken. Dankzij ons uitgebreide assortiment kun je bijna alle defecten gemakkelijk opsporen. Door kun je bij ons ook de volgende meetapparatuur bestellen:

Heb je vragen over de brandstofdruk tester die je wilt kopen? Vraag het onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder!