BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Camper

1 - 11 van 11 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Benodigdheden voor vakanties met de camper

Met de camper op vakantie gaan is natuurlijk ontzettend leuk. Lekker naar de zon of misschien zoek je juist de wat koelere plaatsen op. Waar je voorkeur ook ligt, tijdens vakanties met de camper moet je aan een heleboel dingen denken. Eén van de vragen die je jezelf kunt stellen is: wat heb ik nodig voor mijn camper zodat ik niet voor verrassingen kom te staan? Het kan je natuurlijk altijd overkomen dat je onderweg wat pech krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een lekke band of moeren in de camper die los zijn gaan zitten. Met de juiste benodigdheden voor jouw camper ga jij goed voorbereid op reis en ben je bij pech snel weer onderweg!

Onmisbare accessoires en benodigdheden voor de camper

Er zijn tal van accessoires en benodigdheden die je voor jouw camper kunt gebruiken. Sommige benodigdheden zijn zelfs essentieel wanneer je niet urenlang langs de kant van de weg wil staan als je een keer pech hebt. Denk bijvoorbeeld aan een potkrik. Met een potkrik til je jouw camper eenvoudig van de grond zodat jij zonder problemen een lekke band kunt vervangen. Potkrikken zijn verkrijgbaar met uiteenlopende draagvermogens. Welke potkrik je nodig hebt, is afhankelijk van het gewicht van jouw camper. Om de lekke band van je camper af te krijgen en de nieuwe band erop te leggen, heb je natuurlijk ook een kruissleutel nodig. Een potkrik en een kruissleutel zijn de meest onmisbare benodigdheden voor iedere camper.

Ook wielkeggen zijn een erg belangrijk accessoire voor iedereen die een camper heeft. Met wielkeggen voorkom je dat je camper gaat rollen op een schuine ondergrond. Ook tijdens het stallen van de camper komen de wielkeggen goed van pas. Het handigste is om altijd 4 wielkeggen in je camper te hebben liggen. In sommige situaties heb je aan 2 wielkeggen voldoende.

Natuurlijk zijn er nog meer benodigdheden voor campers. Een ringsteeksleutelset is een ander voorbeeld van een must-have voor iedere camperbezitter. Het vastdraaien van een moer of bout wordt een eenvoudig klusje met ring- en steeksleutels in verschillende maten.

Alle benodigdheden voor jouw camper bestel je eenvoudig op Datona.nl

Vervelende pech, zoals een lekke band, kan iedereen overkomen. Het is in zo’n situatie erg fijn als je zelf je band kunt vervangen. Dus ga je binnenkort met de camper op vakantie en wil je goed voorbereid zijn? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod met allerlei benodigdheden voor iedere camper.