Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Compressor

Compressor koppelingen

1 - 33 van 33 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Compressor koppeling

Bij veel apparaten die werken op luchtdruk heb je een compressor koppeling nodig. In het ruime assortiment van Datona vind je onder andere slangpilaren voor straalketels of tules voor verfspuiten en straalcabines. Wanneer je met dezelfde compressor vaak meerdere werkzaamheden uitvoert is een Y-stuk heel praktisch. Deze compressor koppeling maakt het namelijk mogelijk om meerdere accessoires tegelijk aan te sluiten. Zo hoef je niet voortdurend van koppeling te wisselen. Wat je ook bestelt, in onze webshop profiteer je standaard van een razendsnelle levering!

Compressor slang koppeling

Hoe minder lucht er ontsnapt, hoe beter de werking is van een compressor. Met een slang koppeling van Datona ben je verzekerd van een goede verbinding. Wij hebben in ons ruime assortiment onder andere diverse snelkoppelingen in het standaard EURO-formaat. Daarmee profiteer je van een optimale luchtdoorlaat en een zo laag mogelijk drukverlies. Let er wel op dat je kiest voor het juiste type aansluiting. Bij meerdere verfspuiten en straalcabines wordt een tule met inwendig schroefdraad gebruikt. Bij andere toepassingen heb je een compressor slang koppeling nodig met uitwendig schroefdraad.

Compressor koppeling 1/4 inch

Bij Datona vind je eenvoudig en snel de juiste compressor koppeling voor een ¼ inch aansluiting. Omdat de compressors voor meerdere toepassingen geschikt zijn, bieden wij je ook extra scherp geprijsde sets met meerdere ¼ aansluitstukken zoals bijvoorbeeld een snelkoppeling, een slangpilaar en een insteektule. Ook bijbehorende compressor accessoires en compressor slangen bestel je eenvoudig in onze webshop. Deze kun je moeiteloos aansluiten met de compressor koppeling van ¼ inch.

Compressor koppeling kopen

Je maakt in een oogwenk een allround machine van jouw compressor door een koppeling te kopen voor de vele verschillende toepassingen. Je kunt er probleemloos blaaspistolen, verfspuiten en bandenvullers mee aansluiten. Wil je de mogelijkheden verder verkennen? Bekijk dan ook eens onze uitgebreide afdeling persluchtgereedschap wanneer je een compressor koppeling gaat kopen. Als je vragen hebt over onze producten en de toepassingen, geven onze medewerkers van de klantenservice je graag meer informatie!