20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Compressor

Compressor luchtslangen

1 - 15 van 15 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Compressor luchtslangen

Wanneer je veel werkt met luchtgereedschap kun je met de compressor luchtslangen jouw bereik flink vergroten. Bij Datona heb je een ruime keuze uit lengtes tussen 1 en wel 20 meter. Zelfs voor uitvoeringen met een maximale luchtdruk van 5 bar kun je bij ons terecht. Daarbij kunnen sommige van onze compressor luchtslangen ook op andere luchtslangen worden aangesloten. Zo bereik je eenvoudig de gewenste lengte zonder dat het luchtdrukverlies te groot wordt.

Compressor luchtslangen Airpress

Je bent verzekerd van kwaliteit wanneer je kiest voor compressor luchtslangen van Airpress. Deze zijn geschikt voor de compressors van het gelijknamige merk. Door de speciale Euro koppeling kun je al binnen enkele seconden zelfs gebruik maken van modellen van andere merken. Heb je al diverse compressor luchtslangen van Airpress? Dan kun je ook kiezen voor speciale Airpress Nitril verlengslangen. Daarmee creëer je op een veilige manier meer lengte en kun je overal makkelijker bij.

Compressor luchtslangen koppeling

Let er bij de aanschaf van compressor luchtslangen op dat de koppeling de juiste diameter heeft. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit diameters van 8 of 10mm. Dit wordt bij onze productinformatie duidelijk aangegeven. Wil je een compressor aansluiten op jouw straalcabine? Dan is het handig om te kiezen voor één van onze compressor luchtslangen zonder koppeling. Deze kun je namelijk naar wens inkorten. De bijbehorende compressor koppelingen en slangklemmen vind je heel eenvoudig in ons brede assortiment.

Compressor luchtslangen kopen

Datona heeft een ruim aanbod gereedschappen, machines en aansluitmaterialen voor de werkplaatsuitrusting van jouw garage. Zo kun je niet alleen compressor luchtslangen kopen, maar vind je bij ons ook speciale slangen voor persluchtgereedschap zoals slagmoersleutels en luchtratels. Met de bijbehorende compressor accessoires ben je voorzien van alles wat je nodig hebt. In onze webshop profiteer je daarnaast standaard van een snelle levering wanneer je compressor luchtslangen gaat kopen!