EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Compressor Airpress

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 7 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 7 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 8 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 8 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 8 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Compressors van Airpress

Airpress is hét merk als het aankomt op compressors en bijbehorende pneumatische gereedschappen. Een compressor is onmisbaar wanneer je met pneumatisch gereedschap wil werken. Enkele werkzaamheden waarbij een compressor goed van pas komt: banden oppompen, verf spuiten, stralen met een straalmachine en het schieten van spijkers met een spijkerpistool. Welke compressor van Airpress jij nodig hebt, is afhankelijk van het type werkzaamheden. Om te kunnen stralen heb je een relatief zware compressor nodig, voor het oppompen van banden is een lichter model meer dan voldoende.

Hoe werkt een Airpress compressor? Door middel van een ingebouwde zuiger wordt lucht uit de omgeving aangetrokken. Er wordt hierbij vaak gesproken over de maximale aanzuigcapaciteit of het aanzuigvermogen in liters per minuut. Het aanzuigvermogen laat zien hoe krachtig de compressor is. Na het aanzuigen komt de lucht in een compressiekamer en wordt daar omgezet in perslucht. Vervolgens wordt de perslucht in een drukvat vastgehouden totdat jij het luchtgereedschap gaat gebruiken. Je zorgt er dan voor dat de lucht door de enorme druk op een krachtige manier naar buiten komt.

Aanzuigcapaciteit van Airpress compressors

Iedere Airpress compressor is anders. Met name de maximale aanzuigcapaciteit verschilt per model. Zo heb je een aantal compressors met een aanzuigcapaciteit van 215 liter per minuut. Is dit niet genoeg? Airpress heeft ook een heleboel compressors die een stuk krachtiger zijn. Deze modellen hebben een aanzuigcapaciteit van bijvoorbeeld 425 of 600 liter per minuut. Twijfel je over de benodigde aanzuigcapaciteit voor jouw werkzaamheden? Wij helpen je graag verder om de meest geschikte Airpress compressor te vinden.

Verschillende Airpress compressors voor hobbymatig en professioneel gebruik

Airpress maakt compressors voor zowel hobbymatige- als professionele klussers. De aanzuigcapaciteit, werkdruk, het geluidsniveau en de grootte van de ketel verschilt per model. Ben je van plan de compressor sporadisch en voor lichte werkzaamheden te gebruiken? Dan is een olievrije Airpress compressor ideaal. Olievrije compressors hebben minder onderhoud nodig dan compressors die door olie gesmeerd worden. Vaak nemen de lichtere modellen ook nog eens minder ruimte in beslag, wegen ze minder en zijn ze een stuk stiller.

Voor serieuzere klussen heb je een professionelere compressor nodig. Deze modellen zijn vaak groter, wegen meer en maken wat meer geluid. Je krijgt daar wel perslucht met een hele hoge druk voor terug, zodat jij de zwaardere werkzaamheden zonder moeite uit kunt voeren. Airpress compressors voor professioneel gebruikt zijn geschikt voor iedere werkplaats of garage waar dagelijks met perslucht gewerkt wordt. Alle kenmerken van de Airpress compressors vind je terug bij de specifieke productinformatie.