EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Drempelplaten voor lage auto

Met een lage, sportieve auto kan het lastig zijn om drempels of kleine verhogingen te overbruggen. Dit soort obstakels kun je overal tegenkomen. Denk aan de rand van een garagedeur of een stoeprand bij een oprit. Gelukkig is bovenstaand probleem gemakkelijk te verhelpen. Het enige wat je nodig hebt zijn één of twee drempelplaten, afhankelijk van de verhoging. Met één of twee rubberen drempelhulpen overbrug je ieder obstakel zonder enige moeite. Daarnaast voorkomen de lage drempelhulpen dat de onderkant van je waardevolle auto beschadigd raakt. Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.
 

Het gebruik van drempelplaten is erg eenvoudig. Leg de drempelplaat voor het obstakel of plaats twee drempelhulpen rondom de verhoging. Vervolgens kun je de drempel direct overbruggen met je lage voertuig, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over krassen of andere beschadigingen aan de onderkant van de auto. Daarnaast biedt het gebruik van twee drempelhulpen nog een groot voordeel: je kunt kabels en snoeren beschermen, terwijl je met je sportieve auto een obstakel overbrugt.

Bescherm snoeren, slangen en kabels met een kabeldrempel

Snoeren, kabels en slangen zijn vaak erg kwetsbaar. Als je er met een auto overheen rijdt, kan het gebeuren dat de kabels beschadigd raken. Net als het beschadigen van je auto, wil je natuurlijk ook voorkomen dat je stroomkabels, snoeren of tuinslangen schade oplopen. Dit doe je door de achterzijde van twee rubberen drempelhulpen (bijna) tegen elkaar aan te zetten, waardoor je de nodige kabels en slangen ertussen kunt plaatsen. Vervolgens kun je zonder problemen over de drempelplaten heen rijden zonder dat je voertuig de kabels raakt. Wanneer je dit doet dienen de drempelplaten als een kabelgoot. Een kabelbrug is onmisbaar voor iedereen die slangen, stroomkabels of snoeren in zijn garage heeft liggen. Ook op andere plekken, zoals in een showroom, op je oprit of in de autowerkplaats, kunnen slangbruggen enorm goed van pas komen. Met kabelbeschermers kun je onnodige en vervelende kosten voorkomen.
 

Struikelen over kabels en snoeren is verleden tijd

Het kan iedereen overkomen: struikelen over losse kabels, snoeren en slangen. Rondslingerende kabels kunnen tot gevaarlijke situaties leiden. Daarom is het belangrijk om voor een bepaalde vorm van struikelbescherming te zorgen. Zeker in openbare ruimtes waar veel mensen komen, is het belangrijk om te voorkomen dat men over kabels, slangen of snoeren kan struikelen. Door twee drempelhulpen om de slangen of snoeren heen te plaatsen, los je het probleem van gevaarlijke, rondslingerende kabels eenvoudig op. Zodra je geen last meer van de stroomkabels, tuinslangen of andere snoeren hebt, kun je de slanggoot gemakkelijk verwijderen.

Drempelhulpen voor Ferrari’s, Lamborghini’s, Porsches en andere sportauto’s

 

Iedere bezitter van een Ferrari, Lamborghini, Porsche of een andere sportauto wil natuurlijk altijd voorkomen dat zijn of haar geliefde auto beschadigingen oploopt. Dit geldt ook voor de onderkant van de auto. Ferrari’s, Lamborghini en Porsches zijn vanzelfsprekend zeer laag waardoor je nu eenmaal sneller het risico loopt dat de onderkant van het voertuig de grond raakt. Zeker kleine drempels, verhogingen, stoepranden en andere lage obstakels kunnen verraderlijk zijn. Dit soort obstakels kom je vaak tegen op een oprit, maar ook andere plekken zijn niet altijd vrij van vervelende verhogingen. Door een set met rubberen drempelhulpen in huis te halen, kun je iedere lage verhoging moeiteloos overbruggen met je waardevolle wagen. Uiteraard is het bij bepaalde drempels voldoende om slechts één drempelplaat te gebruiken. Voor ieder obstakel zijn er handige drempelhulpen met verschillende hoogtes te krijgen. Voortaan loop jij geen risico meer op het bekrassen van de onderkant van je auto.