BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Hefbrug voor motor in de garage bestellen bij Datona.nl.

Hier vindt u de beste hefbrug voor uw motor. Onmisbaar is een hefbrug voor revisiewerkzaamheden of andere klussen aan uw motor. Met een hefbrug lift u eenvoudig motoren omhoog. Zo heeft u alle ruimte vrij om te sleutelen op plaatsen die normaal moeilijk bereikbaar zijn. Met een motorbok zorgt u ervoor dat de banden van de motor vrij zijn. Handig voor het reinigen van de tandwielen en velgen. De hefbruggen zijn verkrijgbaar in het rood, blauw en zwart en zowel hydropneumatisch of pneumatisch bedienbaar. Naast de hefbruggen voor motoren zijn ook bredere hefbruggen verkrijgbaar. Geschikt voor zwaardere voertuigen.

Misschien kent u Datona al van RTL7 of SBS. Hier zijn vaak producten van ons te zien. Of van Rintje Ritsma, vaste klant, wereldkampioen allround schaatsen en bovendien een grote Datona fan.

Datona heeft een breed scala aan gereedschappen. Zo is er voor iedere monteur speciaal gereedschap. Of u nou veel aan auto’s klust of een fietsenmaker bent. Bekende Datona producten zijn onder andere de straalcabines, paddockstands, compressors en werkplaatsinrichtingen. Zo is door middel van gereedschapswagens, garagekasten en gereedschapskisten al uw gereedschap op te bergen. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland.