BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Hydraulisch gereedschap online kopen

Datona.nl heeft een groot aanbod in diverse hydraulisch gereedschap om te buigen en te persen. Koop nu eenvoudig en snel online een uitdeukset. Als u voor 19:00 uur bestelt, kunt u de uitdeukset de volgende dag al gebruiken in werkplaats, garage of andere locatie. Vanzelfsprekend bestelt u in de webshop van Datona.nl in een veilige bestelomgeving

Het in niet eenvoudig om iets uit te deuken. Hiervoor heeft Datona uitdeuksets in het assortiment. Door middel van een hydraulische pomp perst of trekt u diverse werkstukken. Heeft u meer interesse in autobruggen om onder uw auto te kijken, of om assen of wielen te vervangen? Kijk dan eens in de categorieën bruggen of krikken. Gereedschappen voor in de garage vindt u in de categorie gereedschappen.

De hydraulische gereedschappen van Datona.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5, gebaseerd op meer dan 10 klantbeoordelingen.