BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Moerverwijderaar

Het is een bekend probleem voor monteurs: bouten en moeren die met geen mogelijkheid meer losgedraaid kunnen worden. Een moerverwijderaar is bedoeld voor plekken waar een vastzittende moer niet kan worden losgeslepen. Dit gereedschap heeft de vorm van een dop met scherpe snijranden aan de binnenzijde, die zich aan de moer vastbijten. Losdraaien gaat dan een stuk gemakkelijker. Bij Datona bestel je voordelig een moerverwijderaar online en profiteer je van een snelle levering!

Moerverwijderaar set

Je hebt genoeg aan een wringijzer en een hamer om gebruik te maken van een moerverwijderaar set van Datona. Je hebt het wringijzer nodig om de moer te verwijderen. Dit kan namelijk niet met een luchtsleutel. Er wordt standaard een rechte staaf meegeleverd, ook wel drijfpen genoemd. Deze gebruik je om de moer met behulp van een hamer uit de moerverwijderaar te tikken. Naast een moerverwijderaar set vind je in onze webshop ook speciale helicoil sets voor de auto. Deze gebruik je om dolgedraaide bouten los te krijgen of om beschadigd schroefdraad te repareren.

Moerverwijderaar kopen

Bij Datona vind je een uitgebreid aanbod specialistisch motor- en autogereedschap. Wanneer je bij ons een moerverwijderaar gaat kopen, profiteer je bij ons standaard van een snelle levering, zowel in Nederland als in België. Ook voor andere gereedschappen zoals een kogeltrekker of een veerspanner kun je in onze webshop terecht. Heb je nog vragen over de voordelen van een moerverwijderaar? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Wij helpen je graag verder!