BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Mari Nollen 1 week geleden
“Goede levering en top spul. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Marijn Kraassenberg 2 weken geleden
“Niks op aan te merken ik krijg zelfs gratis Stickers!! Super goeie service en ook een super groot assortiment! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jack Graumans 2 weken geleden
“Voldoet aan de verwachting ! Licht, sterk en super snel geleverd. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Bart Janssen 2 weken geleden
“Super kwaliteit en zeer snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Rody Van der Meij 3 weken geleden
“Wat een top spul en snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling

Remontluchter sets voor hydraulische remmen

De klusser die graag zelfstandig zoveel mogelijk werkzaamheden aan zijn auto of motor uitvoert, komt niet om het gebruik van een remontluchter set heen. De remmen van auto’s en motoren hebben nou eenmaal regelmatig onderhoud nodig. Bij het uitvoeren van deze onderhoudswerkzaamheden komt een complete remontluchter set goed van pas. Een remontluchter set gebruik je bij hydraulische remmen. Je kunt er meerdere werkzaamheden mee uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van luchtbellen uit de remolie. Ook wanneer je nieuwe remolie wil gaan gebruiken, heb je een remontluchter set nodig. Meestal is het aan te raden om de remolie niet opnieuw te gebruiken. Verversen van de remolie draagt bij aan de prestaties van de remmen. De remmen zijn een essentieel onderdeel van een auto of motor dus goede remolie is wel zo veilig. Remontluchter sets voor hydraulische remmen zijn veelal universeel te gebruiken. Het merk of het model van de auto of motor doet er meestal niet toe. Dit komt omdat er vaak meerdere opzetstukken en overige benodigdheden worden meegeleverd.

 

Vacuüm remontluchter sets

Door het creëren van vacuüm kun je de remmen van jouw motor of auto ontluchten. Je hebt een remontluchter set nodig om een krachtig vacuüm te kunnen creëren. Wanneer je dit hebt gedaan kun je de nippel opendraaien. Als je de nippel opendraait zal de remolie naar het opvangreservoir stromen. Vervolgens zullen alle luchtbellen verdwijnen. Jij kunt de remolie dan eenvoudig verversen of nog een keer gebruiken. Zoals gezegd raden we meestal aan om nieuwe remolie te gebruiken. Natuurlijk kan dit per situatie verschillen.

 

KTG en Datona remontluchter sets

Datona maakt niet alleen haar eigen remontluchters, ook complete remontluchter sets van KTG vind je terug in het aanbod. Alle benodigdheden voor het ontluchten van hydraulische remmen vind je terug in de sets. Verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat je de remontluchter sets universeel kunt gebruiken. Werk je veel op locatie? Dan is het slim om te kiezen voor een remontluchter set met een handige opbergkoffer. De meeste sets worden wel geleverd met zo’n opbergkoffer waardoor je alles altijd netjes bij de hand hebt.

 

De beste remontluchter sets koop je op Datona.nl

Wil jij de remmen van jouw auto of motor ontluchten? Dan kun je niet zonder een complete remontluchter set. Datona heeft alles wat je nodig hebt om jouw remmen goed te kunnen onderhouden. Remmen zijn een belangrijk onderdeel van een voertuig en daarom is het noodzakelijk om de remolie regelmatig te verversen. Bestel jouw nieuwe remontluchter set op Datona.nl en ga snel aan de slag!