BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
WD-40

Wat is WD-40

Iedereen heeft wel een bus WD-40 in zijn werkplaats staan, en dat is niet voor niets! WD-40 wordt overal ter wereld gebruikt voor vele verschillende klussen. Het is een multifunctioneel product dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat WD-40 zo populair maakt, is zijn multifunctionaliteit. WD-40 is te gebruiken voor vijf doeleinden: reinigen, smeren, roest oplossen, beschermen tegen corrosie en vocht verdringen. Het kan gebruikt worden voor bijna alles. Van auto’s tot elektrische apparaten.

"WD-40 wordt overal ter wereld gebruikt voor vele verschillende klussen!"

WD-40 is zeer geschikt om uw materiaal te reinigen. Het lost eenvoudig en snel olie, vet, lijm en ander vuil op, waarna u het vuil gemakkelijk verwijdert. Het laat daarna ook nog eens een beschermende laag achter.

Om te smeren is WD-40 ook ideaal. Dankzij de multifunctionele spray stop je het piepen en kraken van al jouw apparatuur. Je behandelde onderdelen lopen weer soepel. WD-40 bevat geen siliconen, daarom is er geen sprake van vastkleven.

WD-40 kan tevens gebruikt worden als kruipolie. De spray kruipt onder de roestlagen en maakt jouw vastzittende onderdelen moeiteloos weer los.

Dankzij de dunne beschermlaag die WD-40 achterlaat, ontstaat er minder corrosie op het materiaal. De beschermlaag weert vocht en zorgt voor een langere levensduur van jouw materieel.

Dit product is te gebruiken als contactspray, en verdrijft vocht. Je kunt met WD-40 uw elektrische apparaten reinigen en vrij houden van vocht, zo voorkom je kruipstroom.

WD-40 heeft geen houdbaarheidsdatum en bij normaal gebruik zijn er geen gezondheidsrisico’s bekend. WD-40 bevat geen siliconen of water en geen PTFE, grafiet of andere chemicaliën die schadelijk zijn. De formule van WD-40 wordt streng geheim gehouden en is al 60 jaar lang onveranderd gebleven. Laat jezelf nu overtuigen van de kwaliteit van dit product en kijk eens rond in onze webshop. Wij leveren ook andere WD-40 producten, zoals de WD-40 Bike lijn en de WD-40 Specialist lijn.

Wil je graag meer advies over WD-40? Bel dan vrijblijvend met de experts van Datona. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.