Vaderdag sale
t.w.v. 20%
Scoor jouw Vaderdag cadeau extra voordelig! Scoor jouw Vaderdag cadeau extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
WD-40

Wat is WD-40

Iedereen heeft wel een bus WD-40 in zijn werkplaats staan, en dat is niet voor niets! WD-40 wordt overal ter wereld gebruikt voor een heleboel verschillende klussen. Het is een multifunctioneel product dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

De populariteit van WD-40 is te danken aan de multifunctionaliteit. WD-40 is te gebruiken voor vijf doeleinden: reinigen, smeren, roest oplossen, beschermen tegen corrosie en vocht verdringen. Het kan gebruikt worden voor bijna alles. Van auto’s tot elektrische apparaten.

"WD-40 wordt overal ter wereld gebruikt voor vele verschillende klussen!"

Reinigen met WD-40

WD-40 is zeer geschikt om allerlei materialen te reinigen. Het middel lost eenvoudig en snel olie, vet, lijm en ander vuil op. Hierna kun jij het vuil gemakkelijk verwijderen. Het laat daarnaast ook nog eens een beschermende laag achter.

Smeren met WD-40

Om te smeren is WD-40 ook het ideale hulpmiddel. Met de multifunctionele spray stop je het piepen en kraken van al jouw apparatuur. De behandelde onderdelen zullen direct weer soepel lopen. WD-40 bevat geen siliconen. Hierdoor zal er geen sprake zijn van vastklevende onderdelen.

Gebruik WD-40 ook als kruipolie

WD-40 kan tevens gebruikt worden als kruipolie. De spray kruipt onder de roestlagen en maakt jouw vastzittende onderdelen moeiteloos weer los.

Dankzij de dunne beschermlaag die WD-40 achterlaat, zal er minder corrosie op het materiaal ontstaan. De beschermlaag weert vocht en zorgt voor een langere levensduur van jouw materieel.

WD-40 is in staat om vocht te verdrijven

WD-40 verdrijft vocht en is te gebruiken als contactspray. Je kunt met WD-40 allerlei elektrische apparaten reinigen en vrij houden van vocht. Op die manier voorkom je kruipstroom.

WD-40 heeft geen houdbaarheidsdatum en bij normaal gebruik zijn er geen gezondheidsrisico’s bekend. WD-40 bevat geen siliconen of water. Ook PTFE, grafiet of andere chemicaliën die schadelijk vind je niet terug in de spuitbus. De formule van WD-40 wordt streng geheim gehouden en is al 60 jaar lang onveranderd gebleven.

Laat jezelf nu overtuigen van de kwaliteit van dit product en kijk eens rond in onze webshop. Wij leveren ook andere WD-40 producten, zoals de WD-40 Bike lijn.

Wil je graag meer advies over WD-40? Bel dan vrijblijvend met de experts van Datona. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.