BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot

Werkplaats handschoenen voor een goede bescherming

Tijdens het klussen is een goede bescherming van je handen erg belangrijk. Zeker wanneer je vaak werkt met materiaal dat scherpe randen of splinters heeft. Een paar goede, multifunctionele werkhandschoenen voorkomen dat je jezelf bezeert of verwondt tijdens het werk. Ze zijn gemaakt van een combinatie van polyester en PU. Door deze materialen blijven de werkplaats handschoenen soepel, licht maar toch sterk. Naast het bieden van bescherming moeten werkplaats handschoenen natuurlijk ook zijn voorzien van grip, zodat je gereedschap of andere voorwerpen beter vast kunt houden dan met de blote hand. 

Werkplaats handschoenen hebben een “one size fits all” maatvoering. Dit betekent dat de handschoenen vrijwel iedereen passen. Ze zijn elastisch en soepel waardoor je ze gemakkelijk aan kunt trekken en meer dan genoeg bewegingsvrijheid behoudt. Het is geen probleem om de huidvriendelijke werkplaats handschoenen urenlang te dragen tijdens het klussen. Ideaal voor iedere monteur of klusser!

Straalcabine handschoenen van rubber

Om te kunnen zandstralen in straalcabines heb je speciale handschoenen nodig. Veiligheid staat natuurlijk altijd op de eerste plaats. Straalcabine handschoenen zijn gemaakt van stevig rubber om je handen goed te beschermen en een lange levensduur te garanderen. Doordat de straalcabine handschoenen extra lang zijn beschermen ze ook je polsen. 

Naast een goede bescherming is comfort erg belangrijk. Het moet namelijk niet vervelend zijn om de straalcabine handschoenen voor een lange tijd te dragen. Het hoge draagcomfort zorgt ervoor dat de straalcabine handschoenen geschikt zijn om te dragen tijdens het stralen met behulp van een straalketel. Inbouwen in bepaalde straalcabines is uiteraard ook mogelijk. 

Werkplaats handschoenen in grootverpakkingen 

Met één paar werkplaats handschoenen kun je natuurlijk niet zo lang vooruit. Daarom bieden wij voordelige sets met 10 of 50 paar aan zodat jij voorlopig niet zonder handschoenen zit. De handschoenen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden door iedere klusser, monteur of hobbyist. Het is altijd handig om een aantal werkplaats handschoenen op voorraad te hebben liggen in de werkplaats of garage. 

Voor goede werkplaats handschoenen moet je bij Datona zijn

Goede werkplaats handschoenen nodig? Koop ze voordelig in sets met 10 of 50 paar bij Datona. Bescherm je handen tijdens het klussen en zorg ervoor dat jij extra grip hebt. Doordat de werkplaats handschoenen een “one size fits all” maatvoering hebben, kan iedereen in jouw werkplaats of garage ze dragen. Zo draag je bij aan de veiligheid van jouw monteurs. Bestel je de werkplaats handschoenen op werkdagen voor 19:00 uur? Dan verzenden wij je bestelling nog op dezelfde dag!