BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Mari Nollen 1 week geleden
“Goede levering en top spul. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Marijn Kraassenberg 2 weken geleden
“Niks op aan te merken ik krijg zelfs gratis Stickers!! Super goeie service en ook een super groot assortiment! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Jack Graumans 2 weken geleden
“Voldoet aan de verwachting ! Licht, sterk en super snel geleverd. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Bart Janssen 2 weken geleden
“Super kwaliteit en zeer snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Rody Van der Meij 3 weken geleden
“Wat een top spul en snelle levering! ”
Geverifieerde beoordeling

De beste acculaders voor scooters

De accu is een cruciaal onderdeel van een scooter. Met een lege accu zal je scooter namelijk niet meer starten. Een beschadigde accu kan ook voor problemen zorgen, daarom is het belangrijk om dit onderdeel goed te onderhouden. Het enige wat je hiervoor moet doen is de accu van je scooter zo nu en dan aan een acculader hangen.

Wanneer je jouw scooter niet vaak gebruikt, is het extra belangrijk om een acculader te gebruiken om de accu in topconditie te houden. Een accu loopt namelijk leeg bij stilstand. Hoe snel de accu leegloopt is niet precies te zeggen en is met name afhankelijk van de huidige staat en de kwaliteit van de accu. Het is echter mogelijk dat je accu in slechts enkele maanden volledig leegloopt, met als gevolg dat je scooter niet meer start.

Wat zijn de voordelen van een acculader?

De belangrijkste functie van een acculader is natuurlijk het opladen van accu’s. Er zijn acculaders, ook wel druppelladers genoemd, die nog veel meer kunnen. Deze acculaders zijn in staat om beschadigde of zelfs kapotte accu’s van scooters te herstellen door allerlei programma’s te doorlopen. Zonder te veel op de technische aspecten in te gaan zijn de acculaders continu bezig met het testen, herstellen, laden en onderhouden van de accu van jouw scooter.

Een ander voordeel van bepaalde acculaders, oftewel druppelladers, is dat ze ervoor zorgen dat je accu niet lui wordt. Dit doen ze door te stoppen met laden wanneer 100% van de laadcapaciteit wordt bereikt. Vervolgens wacht de acculader een poosje zodat de accu een beetje leeg begint te lopen. Daarna start het laadproces weer. De acculader blijft deze cyclus herhalen en speelt een beetje met het batterijniveau van de accu. Op deze manier blijft de accu van jouw scooter in de allerbeste conditie!

Optimate acculaders voor het herstellen van accu’s

Optimate is hét merk als het aankomt op acculaders voor scooters. De acculaders van Optimate gebruiken de beste laadmethoden om jouw accu op te laden en in topconditie te houden. Ook zijn sommige modellen in staat om kapotte accu’s volledig te herstellen. In ons assortiment vind je een aantal verschillende Optimate laders. De eigenschappen van de specifieke laders zijn terug te vinden bij de productinformatie.

Natuurlijk kun je de acculaders van Optimate ook gebruiken voor de accu’s van auto’s, motoren, boten, campers en nog veel meer voertuigen. Heb je vragen over onze acculaders? Neem dan gerust contact op met de klantenservice!