EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 7 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 7 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 8 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 8 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 8 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Banden reparatieset voor alle voertuigen

Alle voertuigen kunnen te maken krijgen met lekke banden. Om ervoor te zorgen dat je niet meteen een nieuwe band moet kopen, kun je de lekke band ook plakken. Hiervoor heb je wel een goede banden reparatieset nodig. Alleen je banden hebben direct contact met de weg, daarom is het belangrijk dat ze in goede staat zijn. Met een banden reparatieset van hoge kwaliteit zorg je ervoor dat je na het plakken van je lekke band weer veilig de weg op kunt.

Ieder voertuig heeft zijn eigen type banden. Motoren hebben niet dezelfde banden als auto’s of landbouwvoertuigen. Daarom is het belangrijk om de juiste banden reparatieset voor jouw specifieke voertuig te kiezen. In ons assortiment vind je banden reparatiesets voor auto’s, motoren, landbouwvoertuigen, vrachtwagens, trailers en tourbussen. Bij landbouwvoertuigen kun je denken aan tractoren en andere voertuigen met grote banden.

Complete banden reparatiesets in een handige verpakking

Banden reparatiesets worden geleverd met alles wat je nodig hebt om een band te plakken. Sets kunnen bestaan uit plakkers, ventielen, schuurstrookjes, lijm en proppen. De daadwerkelijke inhoud kan per reparatieset verschillen en vind je terug bij de productinformatie van ieder product. Onze complete banden reparatiesets worden geleverd in een handig doosje zodat je ze gemakkelijk in jouw voertuig kunt opbergen en altijd bij de hand hebt wanneer het nodig is.

Profielmeters om profieldiepte van banden te meten

Profielmeters zijn essentieel voor het meten van het profiel van je banden. Wanneer je regelmatig de profieldiepte van je banden meet, kom je nooit voor verrassingen te staan bij een APK keuring. Met een handige profielmeter zie je direct of de diepte van het bandenprofiel onder of boven de wettelijke 1.6 millimeter zit. Het is echter een stuk veiliger om een minimale profieldiepte van ruim boven de 1.6 millimeter aan te houden. Dit voorkomt de kans op slippen of aquaplaning. Hiervoor is het wel nodig om je banden eerder te vervangen voor nieuwe exemplaren.

Banden reparatiesets koop je gemakkelijk op Datona.nl

Banden reparatiesets en profielmeters koop je gemakkelijk online of in onze winkel. Voorkom dat je een lange tijd met een lekke band langs de kant van de weg komt te staan en los het probleem eenvoudig op met een banden reparatieset. Zorg er dus voor dat je altijd een reparatieset in je auto of ander voertuig hebt liggen. Weet je niet zeker welke reparatieset je nodig hebt? Vraag het aan onze medewerkers!