BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Autokrik voor bedrijfsauto

1 - 9 van 9 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

De juiste autokrik voor uw bedrijfsauto eenvoudig bestellen

Pech onderweg of is het de hoogste tijd om uw banden van uw bedrijfsauto te verwisselen met de hydraulische garagekrikken en autokrikken lift u veilig en gemakkelijk uw bedrijfsvoertuig omhoog.

Bedrijfsvoertuigen zijn vaak zwaarder dan personenauto's en hebben daarom een sterker uitgevoerde type krik nodig die de juiste capaciteit aankan. In ons assortiment vindt u hydraulische krikken van 2.5 ton en zelfs 3 ton die eenvoudig en stabiel uw voertuig omhoog liften.

De robuuste garagekrikken hebben een stevige stang als hefboom zodat u deze eenvoudig bedient, daarnaast zorgen de goed gelagerde wielen ervoor dat u de krik makkelijk verplaatst en overal mee naar toe kunt nemen. U laat de krik gemakkelijk zakken door de hefhendel een kwartslag te draaien of door een voetpedaal in te duwen.

Heeft u een extra grote bedrijfsauto of een bedrijfsbus die zwaarder is dan 3 ton? Kijkt u dan eens bij onze industriële krikken deze kunnen met gemak voertuigen van wel 10 ton omhoog liften.