20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Bandengereedschap

Autokrik voor personenauto

1 - 22 van 22 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

De juiste krik voor uw personenauto online bestellen.

Wanneer u veel aan uw auto sleutelt weet u dat een goede krik belangrijk is om op de juiste manier bijvoorbeeld banden te verwisselen. Autokrikken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en afmetingen maar welke krik is nu geschikt voor uw personenauto?

In ons assortiment zijn alle autokrikken geschikt voor personenauto's en vindt u gemakkelijk het juiste formaat van uw krik. Voor een gemiddelde personenauto heeft u vaak al voldoende aan een krik van 2 ton, mocht u auto toch zwaarder zijn dan vindt u in ons assortiment ook krikken van 2.5 en 3 ton. De krikken zijn zeer stabiel zodat u uw auto op een veilige en snelle manier omhoog lift.

Bent u in het bezit van een getunede of verlaagde auto en en passen gewone krikken niet onder uw auto. Daarvoor vindt u in ons assortiment de verlaagde krikken deze zijn geschikt om onder beperkte ruimtes te schuiven zodat u toch moeiteloos uw auto omhoog krikt.