BLACK FRIDAY
t.w.v. 25%
25% korting op álles! BLACK FRIDAY: 25% korting op álles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Auto

Bandengereedschap

1 - 33 van 54 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Verschillende soorten bandengereedschap

Wanneer je met banden aan de slag gaat, heb je verschillende soorten gereedschap nodig. Het monteren, demonteren en balanceren van auto- of motorbanden wordt jou met handig bandengereedschap een stuk makkelijker gemaakt. Wij hebben alle gereedschappen in ons assortiment die je nodig hebt om werkzaamheden met banden goed uit te kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan bandenspanningsmeters, bandenpompen, demontage apparaten, bandenlichters, velgbeschermers, balanceergewicht en balanceerapparaten

Demonteren van banden met demontage apparaten 

Wanneer je een band wilt verwisselen, zal deze eerst van de velg gehaald moeten worden. Met een demontage apparaat zorg je ervoor dat je deze klus snel uit kunt voeren. Meestal worden bandenlichters in combinatie met een demontage apparaat gebruikt om banden te verwijderen. Je vindt bij ons verschillende banden demontage apparaten, van apparaten met handmatige bediening tot volautomatische machines. Welk demontage apparaat bij jou past is afhankelijk van hoe vaak je bezig bent met het demonteren van banden. Het is in ieder geval altijd handig om een set bandenlichters en velgbeschermers mee te bestellen wanneer je een demontage apparaat wilt gaan gebruiken. 

Banden oppompen met een bandenpomp

Een onmisbaar stuk bandengereedschap: de bandenpomp. Breng de banden van jouw motor, auto of vrachtwagen op de juiste spanning met een handige bandenpomp en voorkom onnodige bandenslijtage. We hebben verschillende bandenpompen in het assortiment welke zijn af te lezen in PSI, kPa en/of bar. Heb je al een bandenpomp maar wil je gemakkelijk de spanning van jouw banden op kunnen meten? Dan is een compacte bandenspanningsmeter het ideale handgereedschap. Makkelijk op te bergen en snel in gebruik. 

Het uitbalanceren van banden met een balanceerapparaat

Ook voor het uitbalanceren van banden heb je uiteraard gereedschap nodig. Zorg ervoor dat jouw banden goed uitgebalanceerd staan door een handmatig- of automatisch balanceerapparaat te gebruiken. Bekijk de productinformatie van onze balanceerapparaten voor een uitgebreide omschrijving en specificaties. Vergeet niet om wat plaklood of balanceergewicht mee te bestellen zodat je de hele klus goed kunt uitvoeren. 

Bandengereedschap kopen bij Datona

Al het bandengereedschap dat je nodig hebt als hobbymatige of professionele monteur vind je terug in ons assortiment. Wanneer je jouw bandengereedschap bij ons koopt is de verzending gratis en heb je een retourrecht van 180 dagen. Bestel op een werkdag voor 19:00 uur en we verzenden jouw bandengereedschap nog op dezelfde dag. Als je vragen hebt over specifiek bandengereedschap kun je contact opnemen met onze specialisten van de klantenservice.