Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Bankschroef

1 - 18 van 18 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Bankschroef

Het is makkelijker om onderdelen te bewerken als je deze goed vastklemt. Een bankschroef is voor dit karwei heel geschikt. Met een soepele draaihendel beweeg je de schuifbare bek richting de vaste bek. Zo kun je het te bewerken onderdeel stevig vastzetten. De klemmen zijn uitgerust met een gekartelde plaat die zorgt voor meer grip. Het vlakke oppervlak achter de klem kun je gebruiken als aambeeld. Elke bankschroef van Datona.nl is heel eenvoudig aan een werkblad of een werkbank te monteren.

Kleine bankschroef

Bij het repareren, bewerken en vervaardigen van kleine werkstukken draait alles om nauwkeurigheid. Een kleine bankschroef is speciaal ontwikkeld voor het echte precisiewerk. Hierin kun je kleine onderdelen stevig vastzetten en repareren. Dankzij het ruime assortiment van Datona.nl bestel je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een kleine bankschroef met een spandiepte van 13 mm en een spanbreedte van 50 mm. Dit ideale hulpmiddel is een perfecte aanvulling op de werkplaats inrichting van ervaren sleutelaars en doorgewinterde monteurs.

Bankschroef draaibaar

Werkt je vaak aan kleine onderdelen die je aan meerdere kanten moet bewerken? Dan is het handig om te kiezen voor een bankschroef die draaibaar is. Dit gereedschap monteer je eenvoudig in je werkblad. Aan de onderzijde is een hendel aangebracht, zodat de bankschroef 360 graden draaibaar is. Op die manier kun je zonder problemen overal bij om je werkstuk of onderdeel aan alle kanten op maat te maken. Het aambeeld is geschikt voor het kleinere hamerwerk.

Tafel bankschroef

Het is eenvoudig om een tafel bankschroef vast te zetten. Hiervoor heb je slechts twee schroeven nodig. In het ruime assortiment van Datona vind je bovendien werkbladen voor de werkbank van stevige materialen zoals bamboe, eiken en MDF. Hierop heb je ook plaats voor andere hulpmiddelen en gereedschappen, zoals boorklemmen en aambeelden. Zo haal je in combinatie met de tafel bankschroef alles in huis om werkstukken en onderdelen tot in de puntjes af te werken.

Bankschroef kopen

Bij Datona heb je een ruime keuze wanneer je een bankschroef wilt kopen. De werkbreedte van onze bankschroeven varieert tussen de 50 mm en 250 mm. Heb je vragen over welke maat het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag je vragen. Zo kun je precies de bankschroef kopen die aan je eisen voldoet. Ook voor een speciale werkplaatsuitrusting voor de garage kun je bij ons terecht. Waar we altijd voor een snelle levering gaan!