Vragen? Bel 0516 423 338 of WhatsApp 06 2015 5024

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen
eKomi beoordelingen Datona
9,2
 
  • Gratis bezorgd in Nederland en België
  • 180 dagen gratis retour sturen
  • Voor 19:00u besteld, volgende werkdag bezorgd

180 dagen bedenktijd

Wij zijn blij met u als klant en daarom geven we u een zichttermijn van 180 dagen. Binnen die tijd mag u het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. We verzoeken u om het in de originele verpakking te retourneren. Nadat wij het product in goede staat ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Ook voor aankopen in onze fysieke winkel geldt een zichttermijn van 180 dagen.

"Tijdens de zichttermijn mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in de winkel zou doen. Een heftafel, een momentsleutel of een doppenset e.d. mag bekeken worden en mag in zekere mate in gebruik worden genomen. Zo mag u een dop passen op een bout en u mag een heftafel omhoog en omlaag laten zakken. Een momentsleutel mag u uit de verpakking halen, maar het is niet de bedoeling dat u er uw banden mee verwisselt."

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Na het verstrijken van de zichttermijn

Als u uw product meer dan 180 dagen heeft en u bent niet tevreden, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met u op zoek naar een passende oplossing, want het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent en blijft.

Garantie staat los van zichttermijn

Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor u op. We hanteren dezelfde garantietermijn als de fabrieksgarantie, deze staat per product weergegeven op de productdetailpagina (meestal 2 jaar).

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0516 423 338 of stuur een e-mail naar klantenservice@datona.nl.