BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Beschermhoes voor auto’s en motoren

Een goede beschermhoes beschermt jouw auto of motor tegen allerlei invloeden van buitenaf, hierbij kun je denken aan stof, regen, vorst, vuil, zon en hagel. Je auto of motor blijft door een beschermhoes een stuk langer schoon en vanzelfsprekend hoef je ‘m hierdoor minder vaak te wassen. 

Maar nog veel belangrijker is dat ook beschadigingen kunnen worden voorkomen door het gebruik van een beschermhoes. Wanneer je bijvoorbeeld langs je auto afloopt met een bepaald voorwerp en je raakt de auto, kan dit krassen veroorzaken. Heb je een beschermhoes om je auto zitten? Dan zul je geen last hebben van dit probleem. Zeker wanneer je auto of motor in een drukke werkplaats of garage staat geparkeerd, waar meerdere mensen komen, is het aan te raden om een beschermhoes te gebruiken. 

Autohoes voor binnen- en buitenstalling

Er zijn verschillende soorten autohoezen. Zo zijn er bepaalde hoezen die geschikt zijn voor binnenstalling, waar andere hoezen juist beter buiten gebruikt kunnen worden. Dit heeft te maken met het materiaal waarvan de autohoes is gemaakt. Zo is een autohoes voor binnen niet waterafstotend of waterdicht maar beschermen ze wel goed tegen stof en vuil. 

Een beschermhoes die geschikt is voor buitenstalling is wel bestendig tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en UV-licht. Hier zitten natuurlijk wel gradaties in. De ene autohoes voor buitenstalling beschermt beter tegen extreme weersomstandigheden dan de andere. Je kunt de productinformatie van onze specifieke beschermhoezen bekijken om te zien in welke omstandigheden je ‘m kunt gebruiken. 

Ook het materiaal van de beschermhoezen vind je bij de productinformatie. Zo kunnen de hoezen bijvoorbeeld gemaakt zijn van Polypropyleen of PVC. Ook het materiaalgebruik van de binnen- en buitenkant van een hoes kan verschillen. 

Beschermhoezen in verschillende maten

De ene auto is de andere niet en daarom zijn de beschermhoezen te verkrijgen in verschillende maten. De afmeting van een beschermhoes kun je zien wanneer je een specifiek model bekijkt. Wanneer je twijfelt over de maat is het aan te raden om voor de grotere maat te gaan, zodat je zeker weet dat je de beschermhoes gemakkelijk om je auto heen krijgt.  

De beschermhoezen voor motoren zijn universeel en zijn te gebruiken voor de meeste motoren. De hoezen zijn ruim en voorzien van elastiek aan de onderkant. Hierdoor blijft de hoes goed op zijn plek zitten. Voor de spiegels van je motor is extra ruimte in de hoes gemaakt. Daarnaast hebben de motorhoezen een opening bij het voorwiel zodat je eenvoudig een kettingslot kunt gebruiken.