SALE
Kortingen tot 80% SALE: kortingen tot 80%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Motor

Bindrails

1 - 14 van 14 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Bindrails: voor het vastzetten van motoren of goederen

Dankzij de bindrails van Datona is het mogelijk om ladingen in alle soorten en maten vast te zetten. Alle rails zijn eenvoudig te bevestigen, bijvoorbeeld in uw aanhangwagen, bedrijfswagen of bestelbus. Met behulp van spanogen kun je onder andere spanbanden bevestigen. De bindrails hebben talloze bevestigingsmogelijkheden doordat de spanogen soepel te verstellen zijn over de rails. Bepaal zelf hoeveel bevestigingspunten je wilt door spanogen toe te voegen!

Voortaan blijft jouw motor, fiets of ander te vervoeren materiaal stevig op zijn plek en heb je altijd een plek om jouw spanband, kabel of ketting te bevestigen. Met de bindrails vervoer je veilig en verantwoord goederen. Er zijn 4 verschillende soorten rails met een lengte van 150 cm verkrijgbaar. De bindrails zijn gemakkelijk te monteren aan wand, plafond en muur en zijn geschikt voor in- en uitbouw.