20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Handgereedschap

Bit- en boorsets

1 - 19 van 19 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Bit- en boorsets voor iedere doe-het-zelver

Een complete bit- en boorset is vrijwel onmisbaar voor iedere doe-het-zelver. Iedere doe-het-zelver heeft baat bij het hebben van een bit- en boorset. Je kunt voortaan iedere klus met je boormachine aan. De sets bevatten bits in verschillende maten. Ook de maten van de opname zijn niet altijd hetzelfde. Verder kom je meerdere soorten boren tegen in de sets. Sommige sets zijn meer dan 100-delig. Met zo’n bit- en boorset kun je iedere klus aan. Natuurlijk is het niet voor iedere doe-het-zelver nodig om zoveel verschillende bits en boren te hebben. Voor hen zijn er ook een heleboel kleinere sets te verkrijgen. Welke bit- en boorset jij het beste kunt gebruiken, is volledig afhankelijk van het type werkzaamheden dat je uitvoert. Voor veel doe-het-zelvers is het wel fijn om een wat grotere set aan te schaffen. Je hebt namelijk liever te veel dan te weinig boren en bits!

Mannesmann en Beta bit- en boorsets

Mannesmann en Beta zijn bekende merken als het aankomt op gereedschap. Zo maken zowel Mannesmann als Beta bit- en boorsets van hoge kwaliteit. Met zo’n bit- en boorset weet je zeker dat je jaren vooruit kunt. De oersterke bits en boren neem je overal mee naartoe. Ideaal wanneer je veel op meerdere locaties werkt. De handige en compacte houders of koffers, zorgen ervoor dat je de bits en boren niet kwijt zal raken. Kleinere bit- en boorsets kun je zelfs in je gereedschapskist stoppen. Op de bits- en borensets van Mannesmann en Beta kun je vertrouwen. Ga je voor een set uit de Green Line series van Mannesmann? Dan profiteer je zelfs van 10 jaar garantie.

Professionele bits en boren voor klussers

Jij wil jouw werkzaamheden toch ook op de beste manier uit kunnen voeren? Dan weet je als geen ander dat je goed gereedschap nodig hebt. Met enkel een professionele boormachine ben je er nog niet. Ook de bits en boren moeten van hoge kwaliteit zijn. Ga voor een professionele bit- en boorset en zorg ervoor dat jij altijd nauwkeurig en effectief te werk kunt gaan. Professionele bits en boren mogen niet ontbreken in de werkplaats van een echte klusser.

Bit- en boorsets koop je online op Datona.nl

Op zoek naar een bit- en boorset voor al jouw klussen met de boormachine? Kijk dan eens naar het uitgebreide aanbod van Datona. Op onze webshop vind je bits en boren van bekende merken als Mannesmann en Beta. Door het oerdegelijke materiaal kun je jarenlang vooruit. Bestel jouw nieuwe bit- en boorset vandaag nog zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.