BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Bougiesleutel online kopen bij Datona.nl

Bougiesleutel zijn het gereedschap voor het verwijderen en vastzetten van bougies. De bougiesleutel beschikken over diepe opening waardoor ook bougies die dieper in het motorblok zitten bereikbaar zijn. Naast de gewone bougiesleutels vindt u hieronder bougiesleutels met een cardangewricht. Voor ontoegankelijke bougies in het motorblok. De bougies hebben de gangbare maten 16 of 21 mm. Mocht het schroefdraad van de bougie inlaat kapot zijn. Dan is dit eenvoudig te repareren met de schroefdraad reparatieset van Datona. Zo is elke klus te klaren met de gereedschappen van Datona.

Misschien kent u Datona al van RTL7 of SBS. Hier zijn vaak producten van ons te zien. Of van Rintje Ritsma, vaste klant, wereldkampioen allround schaatsen en bovendien een grote Datona fan.

Datona heeft een breed scala aan gereedschappen. Zo is er voor iedere monteur speciaal gereedschap. Of u nou veel aan auto’s klust of een fietsenmaker bent. Bekende Datona producten zijn onder andere de straalcabines, paddockstands, compressors en werkplaatsinrichtingen. Zo is door middel van gereedschapswagens, garagekasten en gereedschapskisten al uw gereedschap op te bergen. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland.