SALE
t.w.v. 20%
Shop met 20% korting op alles! SALE: Shop nu met 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Brandstofsysteem

1 - 1 van 1 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 2 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 2 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 2 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 3 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 3 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Brandstofsysteemtesters eenvoudig en snel bestellen

In alle motoren van auto’s, motors, boten, en machines is een brandstofsysteem essentieel. Een lekkage of druk verlies binnen het brandstofsysteem kan grote gevolgen hebben voor het functioneren van de motor.

Een juiste brandstofdruk zorgt ervoor dat de brandstof onder druk via de vernevelaars in de cilinder komt en als gasmengsel ontbrand. Na verloop van tijd wordt de weerstand door brandstofleidingen groter door bezinking, of vervuiling van de de brandstof. Hierdoor wordt de druk bij de brandstof vernevelaars lager met als gevolg dat de brandstof niet meer goed vernevelt. Dit leidt er toe dat er een onvolledige verbranding optreed. En dat heeft als gevolg weer invloed op het brandstofverbruik en de temperatuur van de motor. Daarom is het van uitermate groot belang dat de brandstofsysteem onder normale omstandigheden voldoende druk kan leveren.

Wij hebben in ons assortiment verschillende brandstoftestsets zo vindt u bijvoorbeeld de brandstofdruktester en de brandstof injectie tester die geschikt zijn voor bijna ieder automerk. Bovendien ziet u in één oogopslag of de brandstof druk op peil is, of dat de de sproeiers in een goede of slechte conditie zijn.