Shop NU tijdelijk alle fietsitems met maar liefst 25% korting!
t.w.v. 25%
Gebruik de kortingscode: TOURFLITS Profiteer nu met de kortingscode: 'TOURFLITS' van 25% korting op ons uitgebreide assortiment fietsitems!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 10 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 10 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 11 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 11 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 11 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Accessoires en benodigdheden voor caravans

Accessoires voor caravans zijn essentieel wanneer je voor een langere tijd met de caravan op pad gaat. Een lange vakantie, een weekendje weg of een rit met een heleboel kilometers: met de juiste caravan accessoires voorkom je dat je onderweg voor vervelende verrassingen komt te staan. Of je zorgt er in ieder geval voor dat je snel weer onderweg bent. Caravan accessoires kunnen natuurlijk ook van pas komen wanneer je de caravan niet gebruikt. Bij het uitvoeren van periodiek onderhoud of bij de winterstalling van een caravan heb je nou eenmaal bepaalde accessoires nodig.

De meeste benodigdheden maken het gebruik van een caravan comfortabeler en veiliger. Bij de aanschaf van een caravan zijn bepaalde accessoires onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan wielkeggen die ervoor zorgen dat je caravan te allen tijde stevig op zijn plek blijft staan. Zelfs op een helling zal je caravan niet zomaar wegrollen. Zonder het gebruik van een paar wielkeggen kunnen er vanzelfsprekend gevaarlijke situaties ontstaan en dat wil je natuurlijk altijd voorkomen.

Wielkeggen, hydraulische caravan movers en krachtige potkrikken

Er zijn veel verschillende accessoires of benodigdheden voor caravans te verkrijgen. Sommige accessoires zijn belangrijker dan andere. Wielkeggen zijn in ieder geval cruciaal. Een set met 2 of 4 wielkeggen zou je eigenlijk altijd bij je moet hebben wanneer je met de caravan onderweg bent. Ze voorkomen dat je caravan plotseling begint te rollen. Vooral in bergachtige gebieden zijn wielkeggen essentieel. Door het antislip profiel houden ze de banden van een caravan goed vast.

Wil je jouw caravan verplaatsen in een kleine ruimte? Dan kun je het beste gebruikmaken van hydraulische caravan movers. Met de hydraulische caravan movers til je jouw caravan een klein beetje van de grond en manoeuvreer je het geheel zonder moeite in de opslagplaats of garage. Je kunt de caravan 360 graden om zijn as draaien! Wil je nou ook eenvoudig bij de onderkant van je caravan kunnen? Of is het nodig om een wiel te verwisselen? Maak dan gebruik van een krachtige potkrik voor caravans. Een potkrik lift met het grootste gemak een zware caravan van de grond.

Alle accessoires voor jouw caravan koop je op Datona.nl

Zoek jij nieuwe accessoires voor je caravan? Dan zit je goed bij Datona. Bij ons vind je allerlei handige accessoires voor jouw caravan. Hydraulische caravan movers, potkrikken en wielkeggen zijn voorbeelden van accessoires die iedere caravan-eigenaar in huis zou moeten hebben. Zoek je een specifiek accessoire voor jouw caravan maar kun je het niet direct vinden? Onze medewerkers kijken graag met je mee!