Shop NU tijdelijk alle fietsitems met maar liefst 25% korting!
t.w.v. 25%
Gebruik de kortingscode: TOURFLITS Profiteer nu met de kortingscode: 'TOURFLITS' van 25% korting op ons uitgebreide assortiment fietsitems!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 10 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 10 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 11 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 11 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 11 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Cilinder lekkage tester

Meten is niet alleen weten, maar vaak ook tijd besparen. Een cilinder lekkage tester vertelt je namelijk direct of er brandstof bij de cilinders weglekt. Je plaatst dit handige stuk meetgereedschap in het bougiegat nadat je de motor hebt laten warmdraaien en de bougie hebt gedemonteerd. De andere kant van de tester sluit je aan op perslucht. Wanneer er drukverschil optreedt tussen de twee manometers van de cilinder lekkage tester weet je dat er een lek is. Hiervoor kunnen meerdere oorzaken zijn, zoals versleten zuigerveren en klepsteelrubbers of verbrande kleppen. De tester van Datona is te gebruiken voor auto’s, motoren, boten, brommers en vrachtwagens.

Datona cilinder lekkage tester

Het gebruik van een Datona cilinder lekkage tester is eenvoudig, want de meter wordt geleverd als handige koffer met een flexibele luchtslang, koppelstukken in M10, M12 en M14 formaat. Je bereikt het beste resultaat door alle cilinders te testen. De Datona cilinder lekkage tester werkt op basis van perslucht. Ook de hiervoor benodigde compressor kun je in onze webshop eenvoudig bestellen. Onze multifunctionele compressors zijn ook te gebruiken in combinatie met ons luchtgereedschap, onze straalketels en compressiemeters. Voor al je motor- en autogereedschap ben je in onze webshop aan het juiste adres!

Cilinder lekkage tester kopen

Bij Datona profiteer je van een gratis verzending in zowel Nederland als België wanneer je een cilinder lekkage tester gaat kopen. Daarnaast krijg je een gemakkelijk af te lezen tabel meegeleverd die je flink wat rekenwerk bespaart. In ons uitgebreide assortiment vind je testers in alle soorten en maten, waaronder:

Wil je een cilinder lekkage tester kopen maar heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers van de klantenservice!