20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Autogereedschappen

Compressiemeters

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Compressiemeters

Wil je checken of er sprake is van compressieverlies in de motor van jouw auto? Dat doe je snel en eenvoudig met een compressiemeter van Datona. Je sluit de bijgeleverde adapters aan op de bougie of brandstof aansluiting. Een lastige plek kun je gemakkelijk bereiken met de meegeleverde verlengingen. Een compressiemeter is zeker een aanrader wanneer je een tweedehands auto of klassieker wilt kopen. Hiermee kun je namelijk eenvoudig de staat van de motor beoordelen.

Compressiemeter benzine

Bij Datona vind je onder andere een compressiemeter voor jouw benzine motor. Compressieverlies kan veel problemen veroorzaken, zoals versleten zuigerveren en klepgeleiders, verbrande kleppen en kapotte koppakkingen. Gelukkig kun je snel de druk in jouw benzine motor aflezen aan de manometer. Deze wordt weergegeven in bar of psi. Je ontvangt de compressiemeter voor jouw benzinemotor inclusief verschillende adapters die aansluitbaar zijn op vrijwel elk motorblok.

Compressiemeter diesel

Voor zowel jouw auto als vrachtwagen kun je onze compressiemeter voor een diesel motor gebruiken. Tijdens een meting wordt er druk opgebouwd in de meter zelf. Deze kun je eenvoudig weg laten lopen met een ventiel. De slang van de meter is voorzien van een snelkoppeling die je eenvoudig kunt bevestigen op alle verschillende adapters. Je kunt de compressiemeter voor jouw dieselmotor zowel via de gloeispiraal- als de verstuiverschacht aansluiten.

Compressiemeter kopen

Bij Datona vind je een ruim aanbod hoogwaardig autogereedschap. Zo kun je naast een compressiemeter kopen ook andere testers bestellen, zoals:

Door jouw brandstofdruk, cilinder lekkage en koelsysteem te testen, weet je zeker dat jouw auto veilig is voor gebruik. De gereedschappen waarmee je deze controles uitvoert, zijn onmisbaar in jouw autogarage. Testers en meters - zoals de compressiemeter - koop je eenvoudig online bij Datona. We zorgen voor een snelle levering van jouw bestelling!