BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Compressor olie

Pneumatische apparatuur gaat langer mee wanneer je de juiste compressor olie gebruikt. Deze zorgt er namelijk voor dat de bewegende onderdelen goed worden gesmeerd. Daardoor treedt er minder wrijving op, komt er minder warmte vrij en wordt slijtage voorkomen. Bovendien is er nauwelijks sprake van roetvorming. Bij Datona vind je diverse varianten compressor olie, zowel voor compressoren en werkplaatspersen als voor diverse soorten luchtgereedschap. Zo bestel je eenvoudig de juiste variant online!

Compressor olie Airpress

Je kiest voor de hoogste kwaliteit met compressor olie van Airpress. Deze is niet alleen geschikt voor de compressors van het gelijknamige merk, maar ook voor die van andere merken. In het ruime assortiment van Datona vind je onder andere speciale olie voor:

  • Schottencompressors
  • Zuigercompressors
  • Schroefcompressors

De compressor olie van Airpress vervluchtigt niet en gaat roestvorming tegen. Je bestelt de olie bij ons voordelig online in 0.6, 1 en 2 liter verpakking. Ook wanneer je op zoek bent naar een olievernevelaar, compressor accessoires of compressor koppelingen zit je helemaal goed in onze webshop.

Compressor olie luchtgereedschap

Datona is de webwinkel voor zowel klussers als monteurs. Daarom vind je bij ons ook speciale compressor olie voor luchtgereedschap. Deze is bestand tegen zware stootbelasting en heeft bovendien een waterafscheidende functie die ervoor zorgt dat roest geen schijn van kans maakt. Heb je nog vragen over de compressor olie die voor jouw luchtgereedschap het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies!

Compressor olie kopen

Bij Datona profiteer je van een snelle levering in Nederland en België wanneer je compressor olie gaat kopen. Wij bieden je dezelfde uitgebreide service wanneer je bij ons machines en onderdelen bestelt voor de werkplaatsuitrusting van jouw garage. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel heel eenvoudig online alles wat je nodig hebt wanneer je compressor olie gaat kopen. Wij zijn je graag van dienst!