BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Fietsliften voor de garage

Fietsliften zijn ideaal om je fiets op een stabiele en veilige manier op de bergen. Zeker in kleine garages of schuurtjes komt een fietslift enorm goed van pas. Met een fietslift bespaar je veel ruimte waardoor je meer plek voor andere spullen overhoudt. Naast dat een fietslift handig is bij het opbergen van de fiets, kan zo’n lift ook helpen bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. De wielen hangen los van de grond waardoor deze vrij roteerbaar zijn. Hierdoor kun je eenvoudig werkzaamheden aan de wielen, ketting en tandwielen uitvoeren. Allerlei onderdelen zijn een stuk eenvoudiger te bereiken. Ook het schoonmaken van deze onderdelen is met een fietslift veel makkelijker. De fietsliften zijn geschikt voor iedere garage, schuur of berging. Je kunt de universele liften gebruiken voor stadsfietsen, wielrenfietsen en mountainbikes. Vrijwel ieder model is zonder problemen te bevestigen.

Berg je fiets veilig op met een fietslift

Het opbergen van een stadsfiets, mountainbike of racefiets kun je het beste met een fietslift doen. De banden zullen de grond niet meer raken. Dit is beter voor de levensduur en de staat van de fietsbanden. Vooral bij een lange stallingsperiode, bijvoorbeeld in de winter, is het belangrijk om een fiets op de juiste manier op te bergen. De ruimte die je hiermee bespaart is een ander bijkomend voordeel. Vooral voor garages met beperkte ruimte kan een fietslift een slimme investering zijn. Ook is de kans kleiner dat je fiets door vallende voorwerpen beschadigd raakt. Daarnaast is het niet meer mogelijk om de fiets om te stoten.

Fietsliften voor het schoonmaken van jouw fiets

Bij het schoonmaken van een fiets komt een fietslift ook goed van pas. Dit soort fietsliften worden ook wel fietsstandaarden genoemd. Ze staan op de grond maar zorgen ervoor dat je fiets in de lucht hangt. Zo kun je alle onderdelen gemakkelijk bereiken. Maar het grootste voordeel is dat je de wielen kunt blijven draaien. Het schoonmaken van de ketting en tandwielen ging nog nooit zo makkelijk! Ook het demonteren en monteren van de wielen kost minder moeite. Verder kun je de werkhoogte zelf bepalen waardoor je de nodige schoonmaakwerkzaamheden op een comfortabele manier uit kunt voeren.

De beste fietslift koop je natuurlijk bij Datona

Op zoek naar een nieuwe fietslift voor jouw garage? De beste fietsliften vind je natuurlijk bij Datona. Ontdek de verschillende modellen en kies de fietslift die het beste bij jouw situatie past. De fietsliften kun je voor verschillende soorten fietsen gebruiken. Afwisselen tussen een stadsfiets en een racefiets is geen enkel probleem. Natuurlijk worden alle fietsliften van Datona snel en gratis bij je thuis afgeleverd.