20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Geïsoleerd gereedschap voor onderdelen die onder spanning staan

Geïsoleerd gereedschap is onmisbaar wanneer je met onderdelen werkt die onder spanning staan. Iedere elektricien en installateur heeft een gereedschapskist vol met geïsoleerd gereedschap nodig. Zonder geïsoleerd gereedschap kun je werkzaamheden aan onderdelen onder spanning simpelweg niet uitvoeren. Veilig werken is zeer belangrijk en daarbij speelt het juiste gereedschap een grote rol. Geïsoleerd gereedschap is er in vele soorten en maten. Een elektricien heeft natuurlijk weer andere tools nodig dan een installateur. Een spanningzoeker mag zeker niet ontbreken in de gereedschapskist. Hiermee meet je binnen een handomdraai of er spanning op een bepaald onderdeel staat. Wil jij binnenkort gaan werken met onderdelen die onder spanning staan? Zorg er dan voor dat je alvast het juiste gereedschap in huis haalt. Het aanbod met geïsoleerd gereedschap is groot en bestaat uit tools van hoge kwaliteit zodat je jarenlang vooruit kunt.

Elektro schroevendraaiers en geïsoleerde tangensets

Regulier gereedschap is onbruikbaar wanneer je aan onderdelen die onder spanning staan gaat sleutelen. Hiervoor heb je speciaal gereedschap nodig. Gelukkig is van een heleboel gereedschap ook een geïsoleerde variant verkrijgbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan elektro schroevendraaiers, geïsoleerde tangen en -scharen. Deze gereedschappen heb je als elektricien of installateur dagelijks nodig. Zorg voor de juiste tools zodat je altijd veilig te werk kunt gaan. Het meeste geïsoleerde gereedschap is in sets te verkrijgen. Hierdoor heb je gelijk alle maten die je nodig hebt binnen handbereik en kun je elke klus vol spanning uitvoeren.

Geïsoleerd gereedschap in handige sets voor de elektricien

Aan één geïsoleerde tang of -schroevendraaier heb je niet genoeg. Een complete set met geïsoleerd gereedschap in verschillende maten is essentieel voor de professionele elektricien. Om die reden kom je geïsoleerd gereedschap vaak in complete sets tegen. De meeste tools zitten in een koffer die je gemakkelijk mee kunt nemen. Een elektricien werkt vaak op locatie en dan komt een opbergkoffer met een handvat goed van pas. Voor de klussers die thuis met elektra werken, zijn er handige softmodules te verkrijgen. Die softmodules met geïsoleerd gereedschap passen perfect in je gereedschapswagen. Door de inkepingen in het foam zie je gelijk of je een tool mist.

Het beste geïsoleerde gereedschap koop je bij Datona

Voor geïsoleerd gereedschap moet je bij Datona zijn. In ons uitgebreide assortiment vind je genoeg gereedschap waar je als elektricien of installateur uitstekend mee kunt werken. Heb je het geïsoleerde gereedschap snel nodig? Geen probleem! Bestel jouw nieuwe tools op een werkdag voor 19:00 uur en wij zorgen ervoor dat je bestelling nog op dezelfde dag ons magazijn zal verlaten.