Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Gereedschap voor elk project

Sleutel je aan iets groots of heb je een klein project?

Gereedschap

Sleutel je veel en graag aan auto’s, motoren en geavanceerde machines? Dan kun je gewoon niet zonder goed gereedschap, of je nu monteur bent of een ervaren sleutelaar. In de webshop van Datona.nl vind je al het kwaliteitsgereedschap dat je nodig hebt, van doppensets tot hydraulisch gereedschap zoals pijpenbuigers. Je hebt een ruime keuze uit verschillende gerenommeerde merken zoals Smoos, Mannesmann, Beta en KTG. Het gereedschap en de sets van ons eigen merk Datona zijn zelfs speciaal ontwikkeld voor garages en werkplaatsen. Wij zijn dé webshop bij uitstek voor monteurs en echte sleutelaars!

Gereedschapssets en -koffers

Je werkt het snelst als je alle onderdelen en gereedschappen bij de hand hebt. Met de gereedschapssets en -koffers van Datona ben je op elke klus voorbereid, zowel buiten de deur als in de werkplaats. In onze webshop vind je verschillende praktische gereedschapssets van ons eigen merk Datona. Deze worden geleverd in een handige softmodule die perfect in de laden past van onze professionele gereedschapswagen. Ben je op zoek naar een lege of gevulde gereedschapskoffer die die je overal meer naartoe kunt nemen? Ook dan zit je goed dankzij ons uitgebreide assortiment gereedschapssets en -koffers.

Hand- en luchtgereedschap

In een garage waar dagelijks auto’s, motoren of machines worden gerepareerd kun je gewoon niet zonder professioneel hand- en luchtgereedschap. Wij kunnen je vooral onze momentsleutels van harte aanbevelen. Hiermee zorg je ervoor dat je nooit te veel kracht uitoefent als je bijvoorbeeld een krukas los wilt maken. Zo voorkom je dat er schade ontstaat aan het motorblok of andere onderdelen van de overbrenging. Verder hebben wij ook handgereedschap zoals pendrijvers en ratelseutels. Tot slot hebben wij ook een uitgebreid assortiment geavanceerd gereedschap. Ons aanbod varieert van bandenspanningsmeters tot pneumatische machines zoals pijpenbuigers. Zo vind je gemakkelijk het hand- en luchtgereedschap dat je nodig hebt!

Doppensets en losse doppen

Schroeven, bouten en moeren zijn er in vele soorten en maten. Door doppensets en losse doppen te bestellen bij Datona beschik je bijna altijd over de juiste maat. Onze sets zijn verkrijgbaar in zowel de Europese of metrische maatvoering als in de Engelse maten. Zo heb je geen moment last van het verschil tussen inches en centimeters. Ook voor speciale doppensets en losse doppen kun je bij ons terecht. De laatste jaren zijn bijvoorbeeld steeds vaker uitwendige torx sleutels nodig. Deze kun je naast de inwendige variant in onze webshop bestellen, of als onderdeel van een set dopsleutels.

Auto-, motor- en fietsgereedschap

Geen klus is te zwaar wanneer je het juiste auto-, motor- en fietsgereedschap in huis hebt. In ons ruime assortiment vind je onder ander bougiedoppen, remleiding gereedschap en oliefiltersleutels. Zelf voor motordragers en -takels zit je goed bij Datona. Verder hebben wij ook speciale oprijplaten waarop je motoren en auto’s veilig op een verhoging kunt zetten. Dankzij ons veelzijdige assortiment auto-, motor- en fietsgereedschap weet je zeker dat je elke klus professioneel kunt uitvoeren. Voor vragen kun je bij onze deskundige klantenservice terecht.

Steeksleutels en poelietrekkers

Als je verroeste en stevig vastzittende onderdelen wilt losmaken heb je gereedschap zoals steeksleutels en poelietrekkers nodig. Deze kun je bij Datona heel gemakkelijk los of als set bestellen. Wij hebben bijvoorbeeld een zeer uitgebreid assortiment ringsteeksleutels in zowel de Engelse als de Europese maatvoering. Onze poelietrekkers zijn los verkrijgbaar of in een handige koffer inclusief slagtrekker. Bekijk de steeksleutels en poelietrekkers van Datona.nl en je hebt snel de juiste uitvoering voor jouw garage of werkplaats gevonden!

Gereedschap kopen

Wanneer je graag profiteert van een snelle levering kun je het beste je gereedschap bij Datona.nl kopen.  Bovendien rekenen wij geen verzendkosten, zowel in Nederland als in België. Wil je direct alles geordend opbergen wanneer je gereedschap gaat kopen? Bestel dan in onze webshop een complete werkplaatsinrichting. Bij ons vind je van alles: van complete werkbanken tot gereedschapswanden!