BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Incl. gereedschap

Incl. gereedschap

Wil je meteen een volledige set aanschaffen? Vink dan het vakje inclusief gereedschap aan, dan zie je alle gevulde kisten en/of wagens.

Prijs

tot

Gereedschapsbox bestellen bij Datona of bekijken in de showroom.

Los slingerend gereedschap is verleden tijd met de gereedschapsbox van Datona. Deze bieden niet alleen veel ruimte voor gereedschappen maar beschikken over handige opruimvakken voor schroeven, moeren, bouten, bits en andere kleine materialen. De stevige klemmen aan de voorzijde van de boxen zorgen ervoor dat de box stevig is af te sluiten. Met de handgreep zijn de boxen mee te nemen. Alle ruimte wordt efficiënt benut. Zo bevatten vele gereedschapsboxen een inlegbak voor kleiner gereedschap. Onderin is er ruimte voor groter gereedschappen. Uw gereedschapsbox is natuurlijk niet compleet zonder gereedschap. Kijk hiervoor eens bij onze bitsets, steeksleutels of torxsleutels. Ook losse doppen zijn bij ons te bestellen. Zo bespaart u de kosten voor een hele set als u op zoek bent naar speciaal die ene maat dop.

Misschien kent u Datona al van RTL7 of SBS. Hier zijn vaak producten van ons te zien. Of van Rintje Ritsma, vaste klant, wereldkampioen allround schaatsen en bovendien een grote Datona fan.

Datona heeft een breed scala aan gereedschappen. Zo is er voor iedere monteur speciaal gereedschap. Of u nou veel aan auto’s klust of een fietsenmaker bent. Bekende Datona producten zijn onder andere de straalcabines, paddockstands, compressors en werkplaatsinrichtingen. Zo is door middel van gereedschapswagens, garagekasten en gereedschapskisten al uw gereedschap op te bergen. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland.