Vaderdagkorting!
t.w.v. 15%
Met de kortingscode DAD25 ontvang je 15% korting op alles! Met de kortingscode DAD25 ontvang je 15% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Incl. gereedschap

Incl. gereedschap

Wil je meteen een volledige set aanschaffen? Vink dan het vakje inclusief gereedschap aan, dan zie je alle gevulde kisten en/of wagens.

Aantal lades

Aantal lades

Wil je 1,2,3 of 5 lades?

Prijs

tot
Gereedschapswagen

Gereedschapskist

1 - 33 van 73 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Gereedschapskist

Je hebt al je gereedschap overzichtelijk bij elkaar wanneer je een gereedschapskist koopt bij Datona.nl. Je vindt bij ons kisten met een totaal van 3 tot wel 9 laden. Deze zijn volledig te openen en in veel gevallen af te sluiten met een slot. Je hebt de keuze uit een lege gereedschapskist of een model dat gevuld is. Het gereedschap zit opgeborgen in een zogeheten ‘softmodule’ waardoor het niet verschuift. Hierdoor kun je jouw gereedschap gemakkelijk en snel vinden.

Gereedschapskist gevuld

Je kunt meteen aan de slag wanneer je een gereedschapskist koopt die gevuld is. Je vindt bij ons kisten die gevuld zijn met tot wel 167 delen aan gereedschap! Heb je extra veel opbergruimte nodig voor je gereedschap? Neem dan eens een kijkje bij onze gereedschapswagens. Deze zijn vaak goed te combineren met een gereedschapskist die gevuld is met gereedschap. Bestel je gereedschapswagen of gereedschapskist bij Datona.nl. Je profiteert van gratis bezorging in Nederland en België!

Gereedschapskist leeg

Je bergt je gereedschap netjes op in een gereedschapskist die leeg is. Zoals je in ons ruime aanbod kunt zien, bieden wij je veel kisten van ons eigen merk. Hiermee weet je zeker dat je profiteert van de hoogste kwaliteit en een scherpe prijs. Deze gereedschapskisten zijn niet alleen voorzien van laden, maar hebben in de meeste gevallen ook een groot opbergvak onder de deksel. Alle ruimte voor je gereedschap dus, in een gereedschapskist die leeg is!

Gereedschapskist met laden

We zetten nog even kort op een rijtje wat de voordelen zijn van onze gereedschapskisten met laden:

  • Keuze uit kisten met 3 tot wel 9 laden
  • Laden zijn volledig te openen
  • Onder andere kisten voorzien van ladenblokkering
  • Onder andere laden met sloten

Afhankelijk van je wensen vind je altijd een geschikt model. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende kleuren zoals zwart, blauw of rood. Je garage of werkplaats ziet er extra aantrekkelijk uit met een gereedschapskist met laden in de gewilde kleur ‘racing red’ of ‘industrial blue’. Bestel de kist eenvoudig online en je profiteert van een snelle levering!

Verrijdbare gereedschapskist

Bij Datona.nl kunt je kiezen uit een ruim assortiment verrijdbare gereedschapskisten met gereedschapswagen. Deze is handig wanneer je in je werkplaats of garage op verschillende plekken werkt. De gereedschapswagen kan eenvoudig worden verplaatst en vastgezet. De gereedschapskist op de gereedschapswagen heeft handvaten, waardoor je deze gemakkelijk kunt optillen. De verrijdbare gereedschapskist met gereedschapswagen is gevuld. Je kunt dus meteen aan de slag!

Gereedschapskist kopen

Wil je graag een gereedschapskist kopen bij Datona.nl? Online vind je uitgebreide productinformatie, zodat je weet wat je kunt verwachten. Als je vragen hebt over onze gereedschapskisten, kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers. Stel dat je een lege gereedschapskist wilt kopen en wilt weten welk handgereedschap je er het beste bij kunt bestellen, dan geven we je graag advies. Een gereedschapskist kopen doe je daarom bij Datona.nl!