SALE
Kortingen tot 80% SALE: kortingen tot 80%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Gereedschap

Gereedschapskoffer

1 - 33 van 54 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Gereedschapskoffer

Ben je als monteur vaak onderweg voor een spoedklus of sleutel je in je vrije tijd graag aan je auto of caravan? In beide gevallen vind je probleemloos de juiste gereedschapskoffer bij Datona.nl! De koffers van ons eigen merk zijn voorzien van kunststof inlays waarin je gereedschappen kunt leggen zonder dat ze gaan schuiven of beschadigen. Doordat je alle ruimte hebt voor het opbergen van onder andere schroevendraaiers, doppen en tangen ben je met een gereedschapskoffer uit ons assortiment op elke klus voorbereid!

Gereedschapskoffer gevuld

Of je nu buiten de deur werkt of in een garage, een gereedschapskoffer die gevuld is met alles wat je nodig hebt, is altijd handig. Deze kun je bij Datona.nl zowel bestellen in een universele als een specialistische variant. Zo is het voor een monteur altijd handig om te beschikken over een speciale olie filter verwijderset, een radiateur testset, een dopsleutelset en een gereedschapskoffer die gevuld is met gereedschappen voor elektronica en precisiewerk. In onze uitgebreide webshop heb je een ruime keuze uit diverse topmerken zoals Airpress, Beta en Mannesman. Onze koffers met meer dan 100 delen zijn heel geschikt voor de allround monteur of sleutelaar.

Gereedschapskoffer leeg

Omdat je nu eenmaal niet alle klussen en beroepen in hokjes kunt stoppen, is het soms handiger om een gereedschapskoffer leeg te bestellen. Zo behoud je wat betreft de indeling alle vrijheid. Bij Datona.nl heb je bovendien een ruime keuze uit diverse gereedschappen en specialistische gereedschapsets voor bijvoorbeeld automonteurs. Ook kun je kiezen voor een extra grote gereedschapskoffer die leeg en met een handige inlegbak wordt geleverd. Deze heeft een stevige RVS buitenkant die tegen een stootje kan.

Gereedschapskoffer op wielen

Een monteur en hobbyklusser kan altijd goed uit de voeten met een gereedschapskoffer op wielen. Bij Datona.nl heb je de keuze uit bijvoorbeeld gereedschapstrolleys van Beta waarin je niet alleen gereedschappen maar desgewenst ook meetapparatuur kunt vervoeren. Voor je garage of werkplaats beschik je ook over een handig alternatief voor een gereedschapskoffer op wielen: de Datona gereedschapswagen. Deze bestaat uit meerdere laden met ingelegde softmodules, zodat je altijd overzicht houdt!

Gereedschapskoffer kopen

De bezorging in Nederland is altijd gratis wanneer je besluit om een gereedschapskoffer te kopen bij Datona.nl! In ons ruime assortiment heb je de keuze uit zowel lege als gevulde modellen. Heb je nog niet alle benodigde onderdelen bij de hand? Dan kun je in onze webshop net zo gemakkelijk losse gereedschappen bestellen. Deze hebben wij voor het gemak ingedeeld in de volgende categorieën: